Goodiebox maaliskuu 2021

Mistä tietää, että koko alkuvuosi on vierähtänyt ihan huomaamatta ohi, kun oot keskittynyt oikeastaan pelkästään yritykseesi ja tuoreen verkkokaupan pyöritykseen? Siitä, että ”justhan mä vasta” laitoin Goodieboxin kolmeksi kuukaudeksi tauolle ja täällä se on taas. Taisin havahtua vasta tämän boxin myötä siihen, että nyt eletään oikeasti jo maaliskuun puoliväliä.

Tässä kuussa Goodieboxin teema on ”Putting Yourself First”, mikä varmasti näin korona-aikana on monelle tärkeä muistutus. Täytyy sanoa, että mä oon edelleen ihan samoilla linjoilla kuin vuosi sitten ja ajattelen, että pandemian keskellä yhteinen hyvä menee yksilön tarpeiden edelle. Silti henkilökohtaisella tasolla jokaisen on tärkeä pitää huolta itsestään, ja siitä maaliskuun Goodiebox muistuttaa meitä kaikkia. Rakasta itseäsi, muista huolehtia itsestäsi ja nauti elämän pienistä iloista. Kurkataanpa boksiin!

moshi moshi mind Hand Sanitizer (arvo 11 €)

Eka tuote on käsidesi. Siis käsidesi? Okei, se on yksi tärkeimmistä asioista itsensä huolehtimisessa tällä hetkellä, mutten ihan odottanut kosmetiikkaboksini sisältävän jotain näin arkipäiväistä. Me lotrataan käsidesillä muutenkin joka päivä, joten Goodieboxista toivoisi löytyvän jotain muuta. Pieni plussa kuitenkin siitä, että tän käsidesin idea on viety astetta pidemmälle. Tämän on tarkoitus muuttua käsirasvaksi parin sekunnin jälkeen ja siten hoitaa samalla käsiä. Vuosi erittäin ahkeraa käsienpesua ja kylmähkö talvi pitävät kyllä huolen siitä, että ainakin mun kädet tarvitsevat kaiken avun. Parin testikerran jälkeen moshi moshin käsidesi ei tosin vakuuttanut mua hoitavuudellaan, vaan on enemmänkin inhottavan tahmainen.

Marie-Stella-Maris Lip Balm (arvo 12 €)

Taas kerran Goodiebox ennakoi mun tarpeet! Just edellisenä päivänä mun yö-huulivoide loppui ja tämä tuli ihan tilauksesta. Kyllä, mulla on erikseen huulirasva yökäyttöön. Tämä huulirasva on 100 % luonnollinen ja sisältää sheavoita, manteliöljyä sekä jojobaöljyä. Melkein täydellinen tuote, joka tuntuu ihanan kevyeltä huulilla. En vaan oikein välitä eukalyptuksen ja mentholin tuoksusta, joka tässä on aika vahva. Täydet pisteet täytyy antaa ”nokasta”, jonka avulla voide on tosi helppo levittää huulille.

Rabens Saloner Makeup bag (arvo 30 €) 

Ensimmäinen ajatus tästä meikkipussukasta oli valitettavasti negatiivinen. En tykkää näin räikeistä väreistä oikeastaan missään asiassa. Huomattavasti kiinnostavamman pussukasta tekee sen valmistusprosessi: tämä on tehty 100 % muovipulloista sulatetusta polyesterista. Kierrätyspisteet tämä siis kerää täysin. Ikävämpi juttu oli, että heti boksista tullessaan meikkipussin ompeleet repsottivat rumasti. Täytyy katsoa, saanko tästä vielä sen verran siistikuntoisen, että sen kehtaa lahjoittaa jollekin, jolle värit sopivat paremmin.

The Beauty Crop Wing Woman Liquid Eyeliner (arvo 15 €)

Toinen tuote, mikä multa on melkein lopussa, on eyeliner. Mun aivan ehdoton luottotuote silmänrajauksissa on ollut jo pitkään NYXin Epic Ink Liner. Se on tussimainen, pigmenttinen ja tosi kestävä eyeliner, mutta nyt sille on saattanut löytyä haastaja. Oon ehtinyt testata tätä The Beauty Cropin rajauskynää vasta kädelle, mutta jälki oli tosi tarkkaa ja pigmenttistä – ja mikä parasta, pysyvää!

NIRÉ Slanted Tweezers (arvo 16 €)

Tämä on nyt toinen Niré Beautyn tuote, johon tutustun (edellinenkin löytyi Goodieboxin kautta, kurkkaa tänne) ja alan olla vakuuttunut brändin tekevän hyvin laadukkaita tuotteita. Pinsetit eivät ole missään nimessä mulle tärkeä tuote, mutta joku näissä ruusukullan värisissä kaunokaisissa viehättää. Näiden luvataan nyppivän pienimmätkin karvat tehokkaasti, mutta en silti odota ihmeitä t. supervaaleat kulmakarvat, jotka pakenee nähdessään pinsetit lähelläkään naamaa.

Bioderma Sébium Foaming Gel (arvo 20,50 €/200 ml)

Viimeisenä boksista löytyi Bioderman vaahtoava puhdistusgeeli. Mä en oo käyttänyt mitään aikaan geelimäisiä tuotteita kasvojen puhdistukseen, joten ihan mielelläni testaan tätä. Geelin pitäisi olla erittäin lempeä ja sillä on antibakteerinen vaikutus. Lisäksi tätä voi käyttää sheivausvoiteena. Monikäyttöiset tuotteet on aina hyvä juttu!

Maaliskuun Goodiebox onnistui tehtävässään siinä mielessä, että siinä oli taas mulle entuudestaan tuntemattomia tuotteita. Lisäksi kaksi tuotteista tulee ihan aidosti tarpeeseen. Kaiken kaikkiaan tästä jäi silti ehkä jotain puuttumaan, tai ainakin boksi jätti mut vähän kylmäksi.

Onko sulla koskaan vaikeuksia pysyä ajan kulussa mukana? Mitä ajatuksia maaliskuun Goodiebox herättää?

0 kommenttia