Makeup Revolution Fast Base -meikkivoidepuikko

Nyt on sen aika! Nimittäin käydä läpi postausluonnoksia, jotka on odotelleet julkaisua täällä blogin uumenissa ties miten pitkään. En tiedä, kehtaako sitä edes myöntää, mutta mulla on mm. yksi postaus, jota aloin valmistella yli kaksi vuotta sitten, eikä se oo nähnyt päivänvaloa vieläkään. Mutta ystävät, tätä se elämä on. Tehän tiedätte yhtä hyvin kuin mäkin, että elämä heittää eteen milloin mitäkin ja suunnitelmat muuttuu.

Hypätään tänä keskiviikkoaamuna aiheen kimppuun, joka on odottanut julkaisuaan vasta puolisen vuotta: Makeup Revolutionin meikkivoidepuikko. Mä en ole yleensä mikään puikkomaisten meikkituotteiden ystävä (huulituotteet on tietysti oma juttunsa). Ehkä en osaa käyttää niitä kunnolla, mutta en useinkaan päädy kovin hyvään lopputulokseen niiden kanssa. Tästä puikosta halusin oikeasti tykätä, koska käytän muutenkin mielelläni Makeup Revolutionin tuotteita, mutta…

Fast Base Stick Foundation

Koko puikon idea on se, että pystyt levittämään meikkivoiteen todella nopeasti ja vaivattomasti kasvoille. Periaatteessa tämän kanssa ei tarvita mitään lisätarvikkeita, jos meikkivoiteen haluaa levittää sormin. Jos puikon olemusta haluaa jotenkin kuvailla, siitä tulee lähinnä mieleen iso huulipuna. Käyttöperiaate on samanlainen.

Ostin oman puikkoni joskus Prismasta (kyllä, sieltä saa kys. merkin tuotteita!) ja lähin ihonsävyäni muistuttava saatavilla oleva sävy oli F2. Se on tarkoitettu keltasävyiselle iholle, kun taas omani sävy on punertava. Ison plussan Makeup Revolution saa silti siitä, että valikoimassa on olemassa sävyjä hyvin vaaleasta hyvin tummaan. Meikkivoiteen sävyllä ei tosin tässä tapauksessa ole niin suurta merkitystä, koska tuote ei päässyt koskaan kunnon käyttöön asti.



Edit 25.11.20: lukijan pyynnöstä lisään, että ihotyyppini on pintakuiva sekaiho ja ikää mulla on muutaman päivän alle 28 vuotta. Näillä spekseillä testasin meikkivoidetta päivän ajan tyypilliseen tapaani.

1. Ensimmäisessä kuvassa meikkivoide on juuri levitetty kasvoille meikkisienen avulla. Alla on pohjustusvoide. Tavallisesti käyttämäni nestemäinen meikkivoide tekee paljon tasaisemman lopputuloksen.
2. Toisessa kuvassa meikki on kiinnitetty puuterilla, lisätty peitevoide, poskipuna ja highlighter sekä meikinkiinnityssuihke. Meikki ollut kasvoilla 2 h.
3. Kolmannessa kuvassa meikki on ollut kasvoilla 6 h. Oma ihonsävyni kuultaa selkeästi meikin läpi.

Plussat +

  • Meikkipohja on nopea levittää kasvoille
  • Kohtuullinen peittävyys
  • Iso sävyvalikoima
  • Helppo kuljettaa mukana
  • Menee pieneenkin tilaan
  • Ei sotke/valu

Miinukset -

  • Jättää ihon herkästi kakkumaiseksi
  • Pysyvyys kasvoilla todella huono

Plussien puolesta puikko olisikin ihanteellinen tuote mm. aikaisiin aamuihin ja matkoille. Miinukset on kuitenkin liian isoja omaan makuuni, jopa tämän helppokäyttöisyyden rinnalla. Voihan olla, että ihotyyppini ei vaan sovi yhteen juuri tän meikkivoiteen kanssa. Kun meikkaan, pidän huolen, että pohjustus ja kiinnitys tulee hoidettua huolellisesti. Sen takia oon tottunut, että meikkivoide pysyy paikallaan ainakin melko hyvin päivän ajan. Tämän puikon kanssa pärjäsin ehkä pari tuntia, kun iho jo alkoi punoittaa monesta kohtaa meikin alta. 

Makeup Revolutionilla on monia hyviä tuotteita, joten haluaisin uskoa, että tällekin löytyy oma käyttäjäkuntansa. Mulla on hyvin punertava iho, siksi toivon meikkivoiteelta etenkin peittävyyttä ja pysyvyyttä. Kevyempään tarpeeseen tää saattaa toimia paremmin.

Mikäli koet, että kyseinen meikkivoidepuikko voisi olla kokeilun arvoinen, saat tilattua sen Makeup Revolutionin omilta nettisivuilta. Suomestakin tätä tosin löytyy hyvin, tsekkaa ainakin Cocopanda ja Lyko! Prismoistakin näitä saattaa löytyä edelleen, mutta siitä en mene takuuseen. Hintaa puikolla näyttää olevan ostopaikasta riippumatta n. 8,90 e, joten kovin kymmenien eurojen sijoitusta ei tarvitse tehdä.

Miltä meikkivoidepuikko vaikuttaa mielestäsi? Ennen kaikkea, jos oot kokeillut sitä, mitä tykkäsit – toimiiko?

0 kommenttia