Goodiebox marraskuu 2020 - You Got This

Marraskuun Goodieboxin teema on ”You Got This” eli unohdetaan ajatukset siitä, ettei olla riittävän hyviä ja muistutellaan mieliin, mitä kaikkea osataan! Tää pieni rohkaisu oli just se, mitä tässä kuussa tarvitsin, kun moni asia näyttää työrintamalla todella epävarmalta. 

Tietenkään yksi (tai useampikaan) rohkaiseva lause ei vielä tee boksista erityisen lupaavaa, mutta sisältö onkin sitten asia erikseen. Ja tämän kuun Goodiebox loisti taas senkin puolesta! Kaikki tuotteet on todella mielenkiintoisia, eikä mikään niistä ole itselleni ennalta tuttu. Erittäin iso plussa siis.

Phase Zero Bare Necessities Eyeshadow Palette (arvo 39,50 €)

Phase Zeron tuotteet ovat mulle täysin uusi juttu, mutta ainakin tämä paletti vaikuttaa todella hyvälaatuiselta ulkoa ja sisältä. Kyseessä on all-in-one meikkipaletti, joka sisältää metallisia ja mattaisia luomivärejä, aurinkopuuterin ja poskipunan. Ihan mahtava setti, jos reissaat paljon ja haluat minimoida mukana kulkevan värikosmetiikan.

Nails Inc. 45 Second Top Coat with Retinol (arvo 15 €)

Mä oon lakannut kynsiäni niin harvoin viime kuukausina (kiitos käsityöt), että oon suorastaan unohtanut koko top coatin merkityksen. Tämän pitäisi kuivattaa kynsilakka 45 sekunnin aikana, eli kuulostaa aika huipulta, jos toimii. Inhoan odotella kynsilakan kuivumista, eli seuraavan kerran kun saan aikaiseksi lakata kynnet, tämä menee testiin. Plussaa tuotekortissa olevasta avausohjeesta.

Beaver The Perfect Oil (arvo 24,90 €/55 ml)

Tosi usein käy (onneksi) niin, että Goodieboxista paljastuu joku tuote, joka mulla on juuri loppunut tai loppumassa ja tarvitsen sille korvaajan. Tällä kertaa se tuote on hiusöljy ja kas, korvaaja löytyi! Tai itse asiassa tämä on nimeltään hiusseerumi, mutta sisältää Argan- ja Rosa canina -öljyjä. Lisään hiusöljyä latvoihin aina ennen hiusten föönaamista. Tämä saa ison plussan supersöpöstä pakkauksesta!

Ivy Aïa Face Cream with Provitamin B5 (arvo 7 €)

Musta tuntuu, että kasvovoiteita on taas kertynyt nurkkiin, mutta silti iltaisin meinaa aina olla hukassa ”se oikea” tuote kasvoille. Mielelläni kokeilen tätä voidetta, jonka pitäisi rauhoittaa ja ravita ihoa ja kosteuttaa sitä intensiivisesti koko päivän ajan. Kyllä kiitos.

Starskin VIP THE GOLD MASK Eye - Revitalizing Luxury (arvo 25 €/5 kpl)

Starskin on ainoa tämänkertaisen boksin brändeistä, jonka tunsin kunnolla entuudestaan. Rakastan silmänalusnaamioita ja tämä kultaiseen kääreeseen pakattu naamio lupaa auttaa tummia ja turvonneita silmänalusia. Sen annetaan yksinkertaisesti ravita ja elävöittää silmänalusihoa 10-15 minuutin ajan.

NIRÉ Beauty Domed Blending Brush (arvo 20 €)

Glitterien ansiosta kimalteleva pikkusivellin on kuulemma omiaan levittämään ja häivyttämään luomivärin tai auttamaan tummien silmänalusten piilottamisessa. En näköjään hoksannut ottaa itse siveltimestä kuvaa, mutta se on vähintäänkin yhtä söpö kuin hohtava pakettinsa. Ja ihan superpehmeä!

Toisin kuin viime kuussa, tällä kertaa Goodiebox osui taas tosi nappiin ainakin mulle. Heti avatessa tuli olo, että se on täynnä laadukkaita tuotteita. Olen vähän vaiheilla, otanko Phase Zeron paletin käyttöön, koska mulla on valtavasti luomiväripaletteja muutenkin. Joka tapauksessa paletti on aivan ihana, eikä sen saaminen harmita lainkaan. Löydän sille varmasti rakastavan kodin, jos päädyn pistämään sen kiertoon.

Mitäpä ajatuksia tämänkertainen Goodiebox herätti? Saadaankohan joulukuussa jotain erityisen jouluista…

0 kommenttia