Goodiebox lokakuu 2020 - Myself Zone

Lokakuu päättyy ihan pian, mutta kurkataan viimeisen päivän kunniaksi tässä kuussa ilmestyneeseen Goodieboxiin. Boksi saapui postiini jo viime viikolla, mutta mulla oli pieniä aikataulu-ongelmia… No, tässä tulee esittely joka tapauksessa.

Eka huomionarvoinen asia lokakuun boksissa oli, että tuotekortti on tullut takaisin! Sinänsä hassua, että sen puuttuminen tuntui niin isolta asialta. Hoidan lähes kaikki asiat netissä, enkä yleensä tarvitse paperiversiota, mutta jostain syystä tuotetietojen etsiminen Goodieboxin sivuilta tuntui hankalalta. Tämä paperiseen tuotekorttiin paluu siis ilahdutti mua kovasti. Sitten itse sisältöön.

La Rosée Regenerating Mask Stick (arvo 16,90 €)

Ensimmäisenä mun huomion kiinnitti tämä vaaleanpunainen pötkö. Kyseessä on puikon muodossa oleva savinaamio! Ihan huikea idea. Naamio uudistaa ja hoitaa ihoa, mikä on aina kiva, mutta ehdottomasti sen paras piirre on sen pakkaus. Naamio levitetään suoraan puikosta kuivalle iholle, annetaan vaikuttaa 5 minuuttia ja pestään pois. Helppoa, nopeaa, siistiä.

de_Cure N°EYE5 Revitalizing Eye Repair (arvo 79 €/14 ml)

Seuraavana boksista löytyi näytekokoinen silmänympärysvoide. Voide on valmistettu kurkun sekä muiden luonnollisten raaka-aineiden ainesosista, joten se helpottaa mm. turvotusta. Tämä on sen verran hintava tuote, että tuskin ostaisin, vaikka olisi kuinka toimiva. Kuitenkin kokeilen ihan mielelläni, koska silmänympärysihon hoito on mulle erityisen tärkeä osa ihonhoitorutiinia.

Moshi Moshi Mind Konjac Sponge (arvo 14 €) 

Mulla oli joskus toisen merkin Konjac-sieni, mutta en yhtään muista oliko se yhtä hyvä kuin sanotaan. Tämä kevyt sieni kuorii ihoa hellävaraisesti, puhdistaen ja saaden sen hehkumaan. Ennen käyttöä sieni pitää pehmentää lämpimässä vedessä 3-5 minuutin ajan. Kasvojen lisäksi sienellä voi hieroa läpi koko vartalon. Kokeillaan!

Emité Make Up Nail Lacquer (arvo 17 €)

Kynsilakan merkki on itselleni ennestään tuntematon. Sävy on ihan kaunis, muuta en oikein osaakaan sanoa. Tämän pitäisi olla nopeasti kuivuva ja pitkäkestoinen kynsilakka, mikä on aina kiva. Omaan käyttööni tämä ei kuitenkaan päädy.

Sandstone Scandinavia Lipglace (arvo 18 €)

Tämäkin brändi oli mulle uusi tuttavuus. Ihan mukava sellainen. Huulikiilto kosteuttaa huulia jättämättä niitä tahmaisen tuntuisiksi. Pakkaus on kauniin yksinkertainen, mutta sävy olisi saanut olla ehkä vähän syksyisempi.

Lisäksi boksista paljastui Tony’s Chocolonely suklaalevy. En ole juurikaan suklaan ystävä, mutta tämän merkin levyt on kyllä hyviä. Kaikkein parasta on kuitenkin se, että Tony’s Chocolonelyn visio on 100 % orjatyöstä vapaa suklaa koko maailmassa. Merkki pyrkii kasvattamaan tietoisuutta epätasaisesti jakautuneesta kaakaon tuotantoketjusta ja vaikuttamaan siihen, että lapsityövoiman käyttö ja orjuus saataisiin loppumaan.

Lokakuun Goodiebox ei aiheuttanut yhtä suuria riemunkiljahduksia kuin viime kuussa, mutta ei se huono ollut. Osaa tuotteista en ota käyttöön, koska mulla on mm. kynsilakkoja ja huulikiiltoja riittävästi ennestään. Ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet taas testaan mielelläni. 

0 kommenttia