Biodellyn Black Friday - luonnonkosmetiikan tarjoukset

Kaupallinen yhteistyö | Biodelly

Tänään vietetään Black Fridayta ja joka paikka on pullollaan erilaisia tarjouksia. Keskustelu käy kuumana siitä, onko päivä tarpeen ja kannattaako alehintoja hyödyntää. Mun kantani asiaan on, että kunhan ostat harkiten ja tarpeeseen, kaikki on hyvin. Ja tietysti mahdollisuuksien mukaan suositaan kotimaisia yrittäjiä ja tuotteita. Moni voi saada tänään kauan odottamansa tietokoneen hankittua, joululahjat hieman edullisemmin tai täydennystä vajaaseen kosmetiikkahyllyyn.

Kotimainen verkkokauppa Biodelly tarjoaa laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa ja mineraalimeikkejä. Tänä viikonloppuna 27.-30.11.20 verkkokaupan koko valikoima on -20 % ja osa tuotteista on myynnissä edullisin tasahinnoin. Jos sulla on joku kosmetiikkatuote, jota erityisesti tarvitset tai johon olet jo pitkään halunnut tutustua, nyt on hyvä hetki hankkia se!

Kotimaisia brändejä

Luonkosin öljypuhdistuskakut taitavat olla monille jo tuttuja. Omaan käyttööni valitsin Radiant-kakkusen, koska se kuulosti mulle sopivimmalta. Sillä voi puhdistaa meikin tai muuten vain ihon päivittäin. Luonkosin valikoimasta löytyy myös Refresh-kuivashampoo, josta olen kuullut paljon hyvää. Haluan testata, saako mun luottotuote Batiste siitä kilpailijan. Luonkos-tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa ja ne pakataan muovittomaan sekä maatuvaan kartonkiin. 

Luoto Cosmeticsin tuotteet valmistetaan pienissä erissä Turun saaristossa. Valikoimaan kuuluu mm. shampoopaloja, voiteita sekä saippuoita. Itse ihastuin ensimmäisenä tuotteiden rouheaan ulkomuotoon ja nappasinkin kokeiluun ihanan Merisuola-saippuan. Saippua on vegaaninen, biohajoava ja 100 % luonnollinen ja sillä voi pestä kasvot, kädet ja vartalon. Kaikkihan tiedämme, miten tärkeää saippuasta on tänä vuonna tullut…

Murumuru on hurmaava kotimainen, vegaaninen ja eläinkokeeton tuotemerkki, josta löydät erilaiset tuotteet ihonhoitoon. Tuntuvassa tarjouksessa juuri nyt on tämä Lahjapakkaus, joka sisältää suositun C-vitamiiniseerumin ja ihoa tasapainottavan kasvoöljyn. Seerumi tuo hehkua väsyneelle iholle ja öljy tarjoaa kosteutta ja suojaa. Varsinkin tähän vuodenaikaan ihan huippu tehoduo!

Monipuolista ihonhoitoa

Iris Hantverkin ihastuttava, iso kuivaharja hurmasi mut heti ensisilmäyksellä. Siitä on aikaa, kun oon tehnyt kuivaharjausta, mutta luettuani sen hyödyistä uudemman kerran, ajattelin aloittaa nyt. Ekologinen, pyöreä harja on helppo käyttää tukevan kahvan ansiosta.

Voiko luonnonkosmetiikasta puhua puhumatta Madáran tuotteista? No, varmasti voi, mutta mulla se tulee yleensä ensimmäisten joukossa mieleen. SOS Hydra Mask on syväkosteuttava, heleyttävä naamio, jonka tehoa oon halunnut testata jo pitkään. Sen kaveriksi sopii SOS Hydra Repair seerumi. Ja hei, Biodellyltä löytyy myös Madáran ihanat meikit!

JOIK Organicilta valitsin kokeiltavaksi Roll-on silmänympärysseerumin, koska on ihana ajatus rullailla seerumi helposti paikalleen. Yksi mun inhokkijuttuja on silmänympärysvoiteen levitys, joten voi olla, että tämä tuote tulee näkymään mun ihonhoitorutiinissa jatkossakin.

Yllä mainittujen tuotteiden lisäksi löydät verkkokaupasta monia muita brändejä. HUOM! Biodellyn Black Friday -kampanjantarjoukset päivittyvät joka päivä 27.-30.11. ajan. Voit tilata useampana päivänä itsellesi sopivimmat tarjoukset. Käyttämällä etukoodia LIITÄ Biodelly yhdistää tilauksesi, jotta saat kaikki tuotteet samassa paketissa ilmaisella toimituksella.

Millaisia ajatuksia Black Friday herättää? Hyödynnätkö alennusmyynnit vai skippaatko päivän kokonaan?

0 kommenttia