Smiling Design eläinten puolella

Lokakuun alkupuolella vietettiin eläinten viikkoa. Viikon teema tänä vuonna oli Arvokas kissa ja sen tavoitteena oli kiinnittää huomiota kissan arvoon ja hyvinvointiin. Tiesitkö, että Suomen eläinsuojeluyhdistyksen tekemän arvion mukaan maassamme hylätään vähintään 20 000 kissaa vuodessa? Se tarkoittaa yli 50 kissaa päivässä. Määrä on järkyttävä ja sydäntäsärkevä. Jokainen hylätty kissa on liikaa, mutta näin moni on ihan silkkaa vääryyttä.

Eläinten arvolla ja hyvinvoinnilla on itselleni valtavan suuri merkitys. Arvostan jokaista karvaista ja karvatonta otusta yhtä paljon, enkä ole koskaan voinut käsittää, miten joku voi kohdella viattomia eläimiä huonosti.

Loppukesästä perheemme 11-vuotias löysi sattumalta niityn, jossa oli kaksi kaltoinkohdeltua hevosta. Hevosilla ei ollut suojaa, puhdasta vettä, ruokaa tai minkäänlaista huolenpitoa. Otimme asiaksemme hoitaa hevosille apua, ja toimenpiteitä odotellessa kävimme katsomassa niitä päivittäin. Oli ihana nähdä, miten hevoset piristyivät päivä päivältä ja alkoivat luottaa meihin ihmisiin.

Vaikka sydän särkyi, kun tutuksi tulleet hevoset lopulta siirrettiin muualle, oli tärkeää että puutuimme asiaan. Pyrimme muuttamaan huonosti kohdeltujen eläinten oloja parhaamme mukaan. Tämän lisäksi teemme säännöllisesti lahjoituksia paikalliselle eläinsuojeluyhdistykselle. Koskaan ei voi olla liian kiire pysähtyä ja välittää. Myös eläimillä täytyy olla oikeus hyvinvointiin.


Smiling Design lahjoittaa

Miten tämä kaikki sitten liittyy yritykseeni Smiling Designiin? Eläinten viikosta inspiroituneena päätin, että lahjoitan jokaisesta lokakuun 2020 aikana myymästäni tuotteesta 15 % Suomen eläinsuojeluyhdistykselle. Kampanjaan kuuluvat kaikki Smiling Design -kaupan tuotteet ja tilaustyönä tilatut korvakorut. Voit tehdä tilauksen tai tiedustella koruista yhtä hyvin myös Instagram-viestillä tai sähköpostilla info@smilingdesign.fi.

Teen lahjoituksen 1.11.20. Nyt on siis hyvä hetki ostaa joululahjat, tukea samalla pienyrittäjää ja mikä tärkeintä, olla mukana lahjoittamassa todella tärkeän eläinsuojelutyön hyväksi.

0 kommenttia