Goodiebox syyskuu 2020 - When in doubt, dance it out

Pitkästä aikaa päästään avaamaan yhdessä uusin Goodiebox! Saatat ehkä muistaakin, että pistin kaunesboksi-tilaukseni tauolle keväällä, joten en oo saanut huhtikuun jälkeen yhtään boksia. Vähän aikaa sitten sain sähköpostin, jossa kerrottiin että syyskuun Goodiebox on matkalla luokseni. Olin vähän yllättynyt, koska olin rehellisesti sanottuna ehtinyt unohtaa koko asian.

Näin hyvinvointi- ja kauneusbloggaajana on koko kauneusboksien hankkiminen vähän kaksipiippuinen juttu. Välillä tuntuu, että kosmetiikka tulee jo korvista, tai ainakin laatikoista ulos, mutta välillä mulla ei tunnu olevan teille mitään esiteltävää. En oo kokeillut uusia tuotteita muutamaan kuukauteen, joten eiköhän nyt ollut jo aikakin saada nenän eteen jotain uutta ja raikasta. Ja sitähän syyskuun Goodiebox tarjosi!

Hairlust Hair Growth Formula Gummies (arvo 32,95 e/30 pv kuuri)

Ensimmäinen asia, jonka näin boksin avattuani, oli Hairlustin söpö purkki. Innostuin, koska oon halunnut jo pitkään testata näitä hiuksia ravitsevia pastilleja. Ne sisältävät mm. biotiinia, foolihappoa, C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka tukevat hiustenkasvua. Suloiset, vadelmaa muistuttavat pastillit maistuvat makeilta, mutta näitä pitää ottaa ohjeen mukaan kolme päivässä, joten yksi purkki ei kestä kovin pitkään.

Figs & Rouge Ultra Prime Blurring Primer & Finishing Fix (arvo 43 e)

Figs & Rouge on ylellinen kosmetiikkamerkki, jonka tunnen ennestään vain Goodieboxin kautta. Joskus aiemmin saamani primerin tyyppinen voide ei päässyt itselläni käyttöön, mutta tätä kauniin vaaleanpunaisessa tuubissa olevaa tuotetta testaan mieluusti. Pohjustustuotteet on yksi mun lempiasia meikissä. Tämän pitäisi imeä iholta ylimääräinen öljy, häivyttää virheitä ja tasoittaa ihoa, sekä vähentää epäpuhtauksien syntymistä. Kuulostaa aika lupaavalta, eikö? Toivottavasti ei liian hyvä ollakseen totta.

We Love the Planet Deocreme Sweet & Soft (arvo 12,95 e)

En oo koskaan aiemmin testannut voidemaista deodoranttia, joten tämä metallinen purkki pääsee mielenkiinnolla kokeiluun! Tuote on vegaaninen ja sen kerrotaan kosteuttavan sekä rauhoittavan ihoa – mahtavaa. Samalla dödö on hyväksi myös luonnolle, joten mikäpä sen parempaa? Ainoa pelko mulla on, ettei se riitä yksin pitämään epätoivottuja hajuja poissa, mutta sehän selviää vain kokeilemalla.

Seraphine Botanicals Sugar + Lemon Moisturizing Lip Buffer (arvo 24 e)

Tämäpä on mielenkiintoinen tuote kauniissa pakkauksessa! Huulien kuorintavoide, joka on sekoitus sokerikiteitä voiteessa. Tuote sisältää avokaado-, aprikoosi ja jojobaöljyjä sekä shea- ja kaakaovoita, joten voin vaan kuvitella miten ravitseva se onkaan huulille. Ainakin voide tuoksuu taivaalliselta ja tuntuu ihanan pehmeältä.

Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid (arvo 49,90 e/30 ml)

Jos oot lukenut aiemmin mun blogia tai seuraat mua muuten somessa, tiedät luultavasti jo että rakastan seerumeita ja hyaluronihappoa. Niinpä tämä kyseinen seerumi pääsee testiin edellisen loputtua. Mitään erityisen mullistavaa se ei lupaa, mutta sen pitäisi kiinteyttää ja tasoittaa ihoa. Toivottavasti myös kosteutusta on luvassa!

Bioré Deep Cleansing Charcoal Pore Strips (arvo 7,50 e/6 kpl)

Lisäksi boksissa oli yksi hiililiuska ihohuokosten puhdistukseen. Tykkään tämän tyylisistä tuotteista ja käytinkin liuskan heti pois. Se ”liimataan” nenään 10-15 minuutin ajaksi ja käytön jälkeen pääsee ihastelemaan, kuinka paljon liuska on onnistunut imemään likaa ihohuokosista. Musta on aina kiinnostavaa tutkia lopputulosta, mutta tämä ei ollut ihan sieltä parhaasta päästä.

Näin useamman kuukauden tauon jälkeen täytyy sanoa, että Goodiebox ilahdutti ihan täysillä. Jokainen tuote tulee ilolla käyttöön ja ainakin Hairlustista aion kertoa kokemuksia myöhemminkin. Mitä uutta kosmetiikkatuotetta sä oot viimeksi kokeillut?

0 kommenttia