Garnier Fructis Hair Food Banana - ravintoa kuiville hiuksille

Mä oon niin myöhässä tämän Garnierin banaaninaamion kanssa, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan? Syy, miksi en oo testannut tätä aiemmin, on se, että suhtaudun vähän varoen tosi hehkutettuihin tuotteisiin. ”Ei se voi oikeasti olla noin hyvä.” No, oon käyttänyt tätä nyt jo monta viikkoa ja taas kerran todistanut itseni olleen väärässä. Tää on aivan huikea!

Hair Food Banana

Tähän Garnierin tuoteperheeseen kuuluu myös Macadamia- ja Papaya -naamiot, mutta en oo kuullut niistä läheskään niin paljon hyvää. Nyt siis keskitytään nimenomaan Bananaan. Se on siis 3-in-1 naamio, joka ravitsee, kosteuttaa ja korjaa kuivia hiuksia. 

Tuote on 98 % luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen ja silikoniton. Se sopii mm. Curly Girl -metodiin, mikä tekikin siitä viime vuonna supersuositun. Naamio sisältää mm. banaaniuutetta, sheavoita ja oliiviöljyä sekä muita kosteuttavia ainesosia. 

Koostumukseltaan banaaninaamio on pehmeä, voidemainen, Garnierin mukaan jopa sulava. Ravitsevista ominaisuuksistaan huolimatta se ei jätä hiuksia rasvaisen tai lähmäisen tuntuisiksi, vaan imeytyy niihin nopeasti. Naamion tuoksua on kuvailtu huumaavaksi, mutta omaan nenääni se on voimakas ja vähän ylimakea.

Kolme käyttötapaa

Kuten jo aiemmin sanoin, tämä on 3-in-1-naamio, mikä tarkoittaa, että sitä voi käyttää kolmella eri tavalla.

1. Hoitoaineena. Levitä kosteisiin hiuksiin ja pese saman tien pois. Pesun jälkeen hiukset ovat pehmeät ja helpot selvittää. Tämä on hyvä tapa, kun aikaa ei ole hukattavaksi.

2. Hiusnaamiona. Levitä kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3 minuuttia. Näin se ehtii ravita hiuksia intensiivisemmin. Itse annan sen vaikuttaa usein vähän pidempäänkin, 5-10 minuuttia.

3. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena pesun jälkeen. Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Mä en ole uskaltautunut vielä tähän, mutta olen kuullut, että jopa näin tuote toimii hyvin, eikä latista hiuksia.

Pesen tällä hiukset joka pesussa, välillä käytän tätä nopeana hoitoaineena ja välillä annan vaikuttaa pidempään. Mun superkuivat latvat nauttii saadessaan ravintoa – hiukset kiiltää, tuntuu pehmeiltä ja menee vähemmän takkuun.

Hair Food Banana -hiusnaamiota myydään ihan perusmarketeissa, omani ostin K-Supermarketista. Purkki on runsas 390 ml ja sillä on hintaa n. 7 euroa. Enemmän kuin kohtuullinen hinta kokoonsa ja laatuunsa nähden!

Ootko sä testannut tätä banaaninaamiota tai jotain muuta Garnierin hiusnaamioista? Mitä tykkäsit?

0 kommenttia