6 vinkkiä - luo helppo ja näyttävä pikkujoulutyyli

*Merkityt tuotteet saatu blogin kautta

Pikkujoulukausi on käynnissä ja ainakin mulla on ihan pian edessä vuoden ensimmäiset pikkujoulut. Musta on aina ihana laittautua juhliin ja suunnitella juhlatyyliä jo etukäteen. Aina juhlia varten ei tarvitse laittautua tuntikaupalla, vaan juhlava pikkujoulutyyli syntyy helposti pienillä yksityiskohdilla.

Hiuskorut käyttöön

Erilaiset pinnit ja muut hiuskoristeet on olleet pinnalla jo jonkin aikaa. Mä oon itse huono käyttämään hiuskoruja arkena, mutta juhliin on ihana panostaa vähän enemmän. Lisää hiuksiin yksi iso pinni tai monta pienempää, niin olet juhlavalmiudessa sekunneissa. Kokeile asuun sopivia värejä, klassisia helmiä tai näyttäviä timantteja. Kuvan pinnit Elina K ja eBay.

Panosta meikissä yhteen asiaan

Juhliin on kiva meikata vähän näyttävämmin kuin tavallisesti. Helpoimmalla pääsee ja ylilyönnit välttää, kun keskittyy yhteen asiaan. Koko meikkipohja kannattaa tietysti tehdä huolellisesti, mutta mieti, mikä on se yksi asia johon haluaisit ihmisten huomion kiinnittyvän. Valitse vaikka kirkkaanpunainen huulipuna, näyttävät irtoripset, glittermeikki tai klassinen smoky eye. Pikkujoulutyyli on taattu!

Kynnet kuntoon nopeasti

Onko aikaa laittautumiseen vain vähän, etkä ehdi odottaa kynsilakan kuivumista? Jätätkö helposti kynsien lakkaamisen väliin kokonaan? *Shine Last & Go -kynsilakka essenceltä on helppo levittää kynsille muutamassa minuutissa ja se kuivuu vielä nopeammin. Saat huolitellut, kauniit kynnet hetkessä. Itse valitsen pikkujouluihin viininpunaisen sävyn, mutta essencen valikoimasta löytyy monta muutakin juhlaan sopivaa värivaihtoehtoa. Kokeile kuparia, metsänvihreää tai ruusukultaa.

Hoidetut hiukset osana juhlatyyliä 

Itselleni yksi tärkeimpiä asioita on hyvin hoidetut hiukset. Pidän hiuksia lähes poikkeuksetta auki, joten on tärkeää, että ne pysyvät sileinä ja kiiltävinä. Tähän aikaan vuodesta hiusten sähköistyminen vaivaa monia, mutta siihen auttaa huolellinen kosteutus. Hyvien pesutuotteiden lisäksi käytän säännöllisesti *Biosilkin Silk Therapy Original hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka auttaa silottamaan, vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia. Kosteisiin hiuksiin suihkautan muutaman suihkauksen Herbinan hoitosuihketta, joka tuoksuu karkilta ja kosteuttaa hiuksia vähentäen sähköisyyttä.


Hyvästele kuivat huulet 

Toinen asia, mikä on mulle itselleni tosi tärkeä, on hyväkuntoiset huulet. Käytän edelleen joka ilta luottotuotettani ACO Stay Soft Lips -huulivoidetta, mutta nyt olen löytänyt myös uuden suosikin. *Mizonin Collagenic Aqua Volume Lip Essence -huulihoito on tarkoitettu kuiville, rohtuneille tai halkeileville huulille. Sen sisältämät kasviöljyt hoitavat huulia ja kollageeni auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta. Huulihoidon marjaisa tuoksu on suorastaan herkullinen.

Ehkäise väsymyksen merkit

Tähän aikaan vuodesta moni on uuvuksissa ja toisinaan se saattaa näkyä myös kasvoissa. Hyvä silmänympärysvoide auttaa hieman elvyttämään väsynyttä ilmettä. *Mizonin Collagen Power -silmänympärysvoide sisältää merikollageenia ja hyaluronihappoa, joiden avulla se elvyttää ja rauhoittaa ihoa, kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta silottaen juonteita. Paksuhko koostumus levittyy silmien alle kuin unelma. Samalla meikkikin levittyy ja pysyy paremmin, kun silmänympärysiho on hyvin kosteutettu.

Näillä jutuilla päästään hyvään alkuun juhlatyylin luomisessa, mutta onko sulla joku luottotuote tai salainen ase, jonka avulla sun pikkujoulutyyli rakentuu? Jaa se kommenttiboksissa!

0 kommenttia