Testissä The Ordinary -ihonhoitotuotteet

Oletko jo tutustunut The Ordinaryn tuotteisiin? Moni on. Niiden suosio on noussut hurjasti viime aikoina, eikä ihme, sillä ne ovat minimaalisia, edullisia ja tehokkaita ihonhoidon supertuotteita. Vaikka brändi olisi jo tuttu, tai jos kuulet näistä ensimmäistä kertaa, tässä postauksessa kerron muutamasta The Ordinary -tuotteesta tarkemmin. Alla mainitut tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Hyaluronic Acid 2 % + B5 

Hyaluronihapposeerumia on hehkutettu monessa kauneusblogissa, eikä turhaan. Tämä tehokosteuttaja on kuivan ihon pelastaja! Seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä ja B5-vitamiinia, jotka ylläpitävät ihon pinnan kosteutta. Tämän molekyylikoko on pienempi kuin esim. kosteusvoiteissa, joten se pääsee imeytymään syvemmälle ihoon.

Vesimäistä, kirkasta seerumia levitetään iholle muutama tippa ennen kosteusvoiteen levitystä. Seerumi imeytyy ihoon todella nopeasti ja jättää jälkeensä sileän, kosteutetun tunteen. Hinta n. 9-10 e/30 ml.

100 % Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil 

Tämä rauhoittava kasvoöljy oli mulle entuudestaan aivan tuntematon tuote, mutta vakuutti mut tuotetiedoillaan. Se on 100 % luomulaatuinen, kylmäpuristettu öljy, joka valmistetaan rohtopurasruohon eli kurkkuyrtin (aivan uusi kasvi mulle!) siemenistä.

Öljy sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja, joiden avulla se rauhoittaa herkästi reagoivaa ihoa, ravitsee kuivaa ihoa ja tuo iholle suojaa. Tätä suositellaan erityisesti kuivalle tai ärtyneelle iholle. Hinta n. 7,50 e/30 ml.

Caffeine Solution 5 % + EGCG

Tätä silmänympärysseerumia mä olen halunnut testata jo pidemmän aikaa. Olen lukenut tästä useampia nettikeskusteluja, joissa kehutaan, kuinka hyvin se poistaa turvotusta ja kirkastaa tummia silmänalusia. Seerumin teho perustuu sen korkeaan kofeiinipitoisuuteen ja EGCG-yhdisteeseen, jota saadaan vihreän teen lehdistä.

Itse en valitettavasti huomaa mitään erityistä muutosta silmänalusissani tämän käytön aloituksen jälkeen, mutta hetkellisesti ilme vaikuttaisi kirkastuvan, kun tätä levittää silmien alle. Kuivaihoisena tarvitsen erillisen kosteuttajan silmänympärysiholleni, koska tämä tuote ei kosteutta tarjoa. Hinta n. 8-9 e/30 ml.

High Adherence Silicone Primer

Meikinpohjustustuotteet ovat aina lähellä sydäntäni, koska kun meikkaan, haluan meikkipohjan näyttävän mahdollisimman hyvältä. Tämä primer sisältää edistyksellisiä ja mukautuvia silikoneja, jotka luovat iholle himmeän mattapinnan ja sitovat kosteutta. 

Meikinpohjustaja auttaa tekemään ihosta tasaisemman näköisen häivyttäen laajentuneita ihohuokosia ja ihon epätasaisuuksia. Iholle jää mukava, sileä pinta, johon on helppo lähteä levittämään meikkivoidetta. Hinta n. 8 e/30 ml.

Mikä postauksen tuotteista herätti eniten kiinnostusta? Löytyykö sun kosmetiikkahyllyltä The Ordinaryn tuotteita?

0 kommenttia