Evolve Radiant Glow -kasvonaamio

Kaupallinen yhteistyö | House of Organic

Muistatko vielä, kun sain kesällä joitain luonnonkosmetiikan tuotteita testiin ihanasta House of Organicin verkkokaupasta? Lähes kaikki tuotteet yllättivät mut positiivisesti, mutta yhteen tykästyin niin kovasti, että haluan omistaa sille nyt vielä erillisen postauksen. Kyseessä on Evolve Radiant Glow -kasvonaamio.

Evolve oli mulle ennestään tuntematon kosmetiikkamerkki, mutta mm. Inspiration: Beauty -blogista olin lukenut siitä hyvää, joten uskalsin hyvillä mielin testata heidän kasvonaamiotaan. Onneksi! En osaa päättää, onko naamion paras puoli sen huumaava tuoksu, nopea vaikutusaika vai se itse vaikutus iholle.

Evolve Radiant Glow 

Kasvonaamio kirkastaa, pehmentää, elvyttää ja suojaa ihoa. Sen rakeinen koostumus kuorii ihoa hellästi ja jättää jälkeensä uskomattoman pehmeän ihon vain 5 minuutin vaikutusajan jälkeen. Tämä on siis oikea pikakaunistaja, vaikka sen suklainen tuoksu on niin ihana, että sitä pitäisi mielellään kasvoilla vähän pidempäänkin. Naamio on tummanruskea, mutta kun se pääsee huuhteluvaiheessa kosketuksiin veden kanssa, luonnollinen sokeriuute tekee siitä vaalean ja pehmeämmän. Siksi se on helppo ikään kuin pyöritellä kasvoilta pois veden avulla.

Tärkeimmät ainesosat

• Raakakaakao sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa, parantavat sen kosteustasapainoa ja tasoittavat ihonsävyä. Se sisältää myös paljon magnesiumia, C-vitamiinia ja Omega 6 -rasvahappoja, jotka edistävät solujen korjaantumista.

• Manteliöljy sisältää A-, B- ja E-vitamiineja ja kosteuttaa, pehmentää sekä ravitsee ihoa jättäen sen hoidetun tuntuiseksi.

• Kookoksenkuorijauhe kuorii hellästi kuolleita ihosoluja ja jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja raikkaaksi.

Naamio on 100 % luonnollinen, vegaaninen ja gluteeniton. Se tulee 60 ml riittoisassa purkissa ja sen suositushinta on 22,90 e.

Onko Evolve sulle tuttu merkki? Käytätkö yleisesti ottaen luonnonkosmetiikkaa? Mukavaa sunnuntaipäivää!

0 kommenttia