Bearel - korealaista kosmetiikkaa kotimaasta

Kaupallinen yhteistyö | Bearel

Pohjois-Euroopan suurinta hyvinvointitapahtumaa eli I Love Me -messuja vietetään jo ensi viikonloppuna! Myös korealaiseen kosmetiikkaan erikoistunut Bearel on messuilla edustamassa kolmea brändiään; Mizon, The Skin House sekä Coxir. Sainkin Bearelilta kivan kokoisen paketin edellä mainittujen kosmetiikkabrändien tuotteita testattavaksi. Nyt tutkitaan yhdessä vähän tarkemmin, millaisia tuotteita brändeiltä löytyy.

Tehokosteutta iholle

Mizonin Hyaluronic Acid 100 -seerumi sisältää 50 % hyaluronihappoa, joka tehokosteuttaa ja kirkastaa ihoa, parantaa sen joustavuutta, tekee siitä täyteläisemmän ja auttaa ehkäisemään sen kuivumista. Kevyt, lähes vesimäinen koostumus on helppo annostella pipetillä ja aine imeytyy iholle nopeasti. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta auttaa erityisesti kuivaihoisia.

Mizonin Skin Power Original First Essence -hoitonesteen pääainesosia ovat Galactomyces Ferment Filtrate, hyaluronihappo, B3-vitamiini ja kaakaouute. Yhdessä nämä ainesosat pehmittävät, kirkastavat ja tehokosteuttavat ihoa parantaen sen tekstuuria. Hoitonestettä käytetään ihon puhdistuksen jälkeen ennen seerumin lisäämistä. Halutessa tätä voi myös kerrostaa iholle tehon maksimoimiseksi.

Helppokäyttöiset sheet maskit

Bearelilta löytyy kattava valikoima erilaisia, herkullisen värisiä sheet maskeja. Sheet mask on siis yksittäispakattu, helppokäyttöinen kangasnaamio, joita on saatavilla ihon eri tarpeisiin. Itse sain Bearelilta testiin alla näkyvät kolme naamiota. Korealaiselle kosmetiikalle tyypillistä on söpöt, värikkäät pakkaukset. Myös sheet maskit on pakattu hauskan värisiin pussukoihin.

Mizon Enjoy Vital-Up Time Firming Mask edistää ihon kiinteyttä ja joustavuutta granaattiomenauutteen avulla. Frudia My Orchard Squeeze Mask Raspberryn marja- ja hedelmäuutteet kosteuttavat kuivaa ja karheaa ihoa. Frudia My Orchard Squueze Mask Mangon ainesosat ovat monipuoliset: mango, mustikka, banaani, sitruuna, minttu ja laventeli. Niiden avulla se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Jos et ole varma, mitkä sheet maskit sopivat sulle, tutustu vaikkapa tähän pakettiin, joka sisältää 10 erilaista naamiota.

Snail Repair -sarja

Tämä tuotesarja on saamistani tuotteista ehkä se kaikkein mielenkiintoisin. Muistan etanauutetta sisältävät tuotteet jo vuosien takaa, mutta niiden käyttötarkoitus on jäänyt mulle aika vieraaksi – ennen tätä. Mizonin Snail Repair Intensive Essence on hoitoneste, joka edistää ihon kosteustasapainoa ja luonnollista uusiutumisprosessia. Se sisältää peräti 86 % etanauutetta, jonka pitäisi korjata ihovaurioita.

Sain myös saman sarjan Snail Repair Intensive Ampoule -seerumin ja All in One Snail Repair Creamin, jotka auttavat tasoittamaan ihon tekstuuria ja häivyttämään mm. aknearpia ja maksaläiskiä. Otan kaikki kolme tuotetta testiin samalla kertaa ja katson, näkyykö käytön jälkeen tuloksia ihon kunnossa. Mitään erityisen suuria ongelmakohtia mulla ei ole, mutta parantamisen varaa on. Kiinnostaisiko sua kuulla näiden käytöstä tarkemmin erillisen postauksen muodossa?

Onko Bearel sulle tuttu verkkokauppa? Entä aiotko vierailla I Love Me -messuilla tänä vuonna? Ole kuulolla tiistaina, kun listaan mun lempijutut tulevilta messuilta.

0 kommenttia