30 kauneuskysymystä

Huomenta! Tämä kauneushaaste on kiertänyt blogeissa nyt jo jonkin aikaa, ja nyt mä päätin hypätä mukaan haasteeseen. Tässä tulee 30 kauneuteen ja meikkaamiseen liittyvää kysymystä ja tietenkin vastaukset niihin.




1. Minkä sävyinen huulipuna sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten? Ainakin omasta mielestä joku nuden sävyinen tai sitten ihan kirkas punainen.
2. Millä levität meikkivoiteesi? Beautyblenderillä lähes poikkeuksetta nykyään.
3. Teetkö ensin silmämeikin vai meikkipohjan? Yleensä meikkipohjan. Mulla oli pitkään joskus viime vuoden puolella kausi, että tykkäsin tehdä silmämeikin ensin, mutta nyt oon palannut taas vanhoihin tapoihini.
4. Mainitse kolme suosikkimeikkibrändiäsi. Miksi juuri ne ovat suosikkejasi? NYX, Lumene ja varmaankin se paljon puhuttu Essence. Nyxiltä löytyy aina jotain mielenkiintoista uutuutta ja niiden HD puuteri on voittamaton. Lumene yllätyksekseni on kiilannut ripsiväreissä mun suosikikseni. Essencen hinta-laatusuhde nyt vaan on niin hyvä.
5. Kumman valitset: voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet vai räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin? Ehdottomasti ensimmäisen. Tykkään panostaa silmiin ja etenkin kulmat ja ripset ovat mulle tärkeä asia meikissä. Huulet mulla on usein nudena muutenkin. Jos joskus räväytän huulipunan kanssa, huolittelen yleensä silloinkin silmät hyvin.
6. Onko sinulla jokin "luottomeikki", jonka tiedät aina onnistuvan? On. Taidan meikata hyvin samantyyppisesti melkeinpä aina. Häivytetyt luomivärit, paksuhko musta rajaus ja runsaat ripset. Pitäiskö joskus kokeilla jotain uutta? :D
7. Suosikki luomiväripalettisi tai yksittäinen luomiväri?Kyllä se tällä hetkellä on varmaan vieläkin se Maybellinen Rock Nudes. Ei ole tullut hankittua uusia sen jälkeen.
8. Käytätkö meikin pohjustusainetta? Mikä on suosikkisi?Käytän. Tällä hetkellä tykkään Nyxin spray-pohjustajasta ja toinen suosikki samalta merkiltä on Pore Filler. Nyt käytän kuitenkin Essencen Anti Redness -pohjustajaa tasoittamaan kasvojen punoitusta.
9. Kuinka kauan sinulla menee aikaa arkimeikin tekemiseen? 10-20 minuuttia, riippuu kuinka huolellinen jaksan/ehdin olla.
10. Entä vaativamman juhlameikin? Tämäkin riippuu paljon, mutta jos haluan meikata oikein kunnolla, saan siihen helposti tunnin kulumaan.


11. Lisäätkö ripsiväriä myös alaripsiin? Kyllä. Mulla on niin olemattoman vaaleat ripset omasta takaa, että näytän oudolta ilman.
12. Irto-, kivi- vai meikkipuuteri? Irtopuuteri ehdottomasti. Monien kokeilujen jälkeen oon todennut että se on mun juttuni.
13. Kokeiletko mielelläsi eri meikkityylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa? Enpä tarkemmin ajateltuna juurikaan kokeile. Aina joskus innostun jostain trendistä, mutta pääasiassa tulee tehtyä niitä juttuja mitkä itselle varmasti sopii (ja mikä onnistuu). Viimeisin kokeiluni oli glitter cut crease, mistä tulikin kyllä suosikki juhlameikkiin.
14. Ehdottomasti paras tuote kulmien meikkaamiseen?No tuota... Sanotaanko nyt niin että en oo vielä löytänyt "sitä oikeaa". Käytän Essencen kulmakyniä edullisen hinnan vuoksi, mutta joskus haluaisin kokeilla Anastasian kehuttua Dipbrow Pomade -kulmaväriä.
15. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi? Silloin kun muistan :D Pitäisi pestä useammin.
16. Miten arki- ja juhlameikkisi eroavat toisistaan? Välillä eivät yhtään mitenkään. Toisinaan meikkaan arkena vain pohjan, ripset ja kulmat, välillä taas panostan silloinkin kunnolla. Juhlameikkiin käytän yleensä vielä enemmän aikaa, panostan etenkin varjostuksiin ja korostuksiin, ja lisään yleensä irtoripset.
17. Mielipiteesi nestemäisistä huulipunista? Ihan kivojahan ne :D En oo mikään huulipunien suurkuluttaja missään muodossa.
18. Minkä meikkibrändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomen myymälöihin? Hmm. Nyt on pakko sanoa että en tiedä. Mulle riittää tällä hetkellä aika hyvin nämä mitä täältä on saatavilla.
19. Onko sinulla jokin kipuraja, jota enempää et olisi valmis maksamaan yksittäisestä meikkituotteesta? Muiden vastauksia katseltuani taidan olla tässä vähän outolintu, mutta yksittäisestä tuotteesta maksaisin korkeintaan 20-30 euroa (riippuen tuotteesta). Ainakin just nyt tässä elämäntilanteessa ajatellen.
20. Varjostatko kasvojasi? Jos varjostat, millä tuotteella? Kyllä. Nyxin Highlight & Contour Pro -paletti on mulla edelleen käytössä. En saa varmaan ikinä kulutettua sitä loppuun.


21. Kiinnitätkö valmiin meikin meikinkiinnityssuihkeella?Tällä hetkellä en. Edelleen mun on pitänyt hankkia se Lorealin kaikkien kehuma meikinkiinnityssuihke, mutta en oo saanut aikaiseksi.
22. Paras sivellin luomivärien häivyttämiseen? Enpä tällä hetkellä tiedä paremmasta kuin Real Techniquesin Multitask Eye Brush.
23. Tykkäätkö meikata muita ihmisiä? En. En osaa sitä hommaa yhtään.
24. Onko sinulla meikkejä, joita haluaisit säästellä ja käytät siksi vain harvoin? Ei oikeastaan. Saahan niitä uusia (yleensä).
25. Paras irtoripsimerkki? Ostan ripseni nykyään eBaysta. Ainakin Kiss on tosi hyvä, liima mukaanlukien.
26. Suositko luomiväreissä enemmän matta- vai shimmersävyjä? Arjessa matta ja juhlassa shimmer.
27. Voidemainen vai puuterinen poskipuna? Puuterinen ehdottomasti. En oo koskaan saanut voidemaista levittymään erityisen kauniisti.
28. Käykö sinulle koskaan niin, että huomaat kotona valinneesi kaupassa ihan väärän sävyisen meikkivoiteen, peitevärin tms.? Joskus, nykyään onneksi tosi harvoin. Vuosia sitten ainakin onnistuin ostamaan mustan sijasta sinisen ripsivärin :D
29. Kuinka monta huultenrajauskynää omistat? Ehkä neljä tai viisi? Kuten sanottu, huulten meikkaaminen ei ole ihan se mun juttu :D
30. Onko meikkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä? Jotain siltä väliltä ja välillä jompaa kumpaa ääripäätä. Tykkään meikata mutta arkisin ei aina oikein huvittaisi. Saatankin kävellä useamman päivän meikittä ja sitten yhtäkkiä taas innostun meikkaamaan ihan viimeisen päälle.

Ihanan aurinkoista maanantaipäivää just sulle :)

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

0 kommenttia