Top 5 ihonhoitosuosikit kesään 2020

*Merkityt tuotteet saatu yhteistyössä | Bearel

Varsinkaan oikein kuumina päivinä ensimmäinen asia mielessä ei välttämättä ole ihonhoito ja kymmenen erilaisen hoitotuotteen lotraaminen naamaan. Tärkeintä on suojata ihoa auringolta ja välttää palamista, mutta kesä vaikuttaa ihoon muutenkin.

Auringon säteet kuivattavat ihoa herkästi pilvenkin takaa ja ilmasta ja aurinkovoiteista kertyy iholle epäpuhtauksia. Siksi ihonhoitorutiineja ei kannata kokonaan unohtaa kesälläkään. Keräsin tähän postaukseen viisi kevyttä suosikkiani kesäihon hoitoon.

Mizon Snail Repair Intensive Essence

Mizonin ihana *Snail Repair Intensive Essence eli hoitoneste sisältää 86 % etanauutetta, joka tasoittaa ihon tekstuuria. Tuoksuton, tehokas hoitoneste edistää ihon kosteustasapainoa ja auttaa korjaamaan ihovaurioita. 

Riittoisa hoitoneste on kestänyt mulla päivittäisessä käytössä jo kuukausia. Tuote sopii kaikille ihotyypeille eli myös herkkäihoisille. Itse käytän tätä seerumin alla ja tykkään erityisesti siitä, miten kevyeltä se tuntuu iholla. Mitään supertasaista se ei oo tehnyt ihostani, mutta kuivat kohdat ovat vähentyneet huomattavasti.

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule

Äsken mainitun hoitonesteen päällä käytän melko usein tätä *Snail Repair Intensive Ampoule -seerumia. Tämä tulee seerumille tyypillisessä pipettipullossa, eikä kestä yhtä pitkään kuin hoitoneste, mutta siinä on samaa etanauutetta 80 %. Lisäksi se sisältää mm. happomarjan juurta, peptidejä, viittä eri vitamiinia ja granaattiomenauutetta.

Näiden ainesosien avulla seerumi kirkastaa, rauhoittaa ja tasoittaa ihoa sekä parantaa sen öljy-kosteustasapainoa. Se on ihanteellinen rasvoittuvalle ja ongelmaiholle sekä iholle, jossa on aknearpia tai tummentumia. Mulla on poskissa pari kohtaa, joissa on pieni aknearpi, eivätkä ne ole kokonaan hävinneet, mutta etanatuotteiden käyttö on hiukan tasoittanut niitä.

The Skin House Aloe Soothing Balm

Kesällä paras tunne on, kun kuiva tai palanut iho saa kunnolla kosteutta ja hoitavuutta. Rakastan aloe veraa sisältäviä tuotteita ja yksi niistä on tämä The Skin Housen *Aloe Soothing Balm -kasvovoide. Aloen lehtiuutteen lisäksi se sisältää mm. suosikkiani hyaluronihappoa, joten tämä on omiaan rauhoittamaan ja kosteuttamaan herkkää tai kuivaa ihoa.

Voide sopii kuitenkin kaikille ihotyypeille suojaten ympäristötekijöiltä ja tasapainottaen ihon kuivuutta tai rasvaisuutta. Ihosta tulee hehkuva ja joustavampi. Itselleni paras osuus on, miten raikkaalta voide tuntuu iholla.

Holika Holika Aloe 99 % Soothing Gel

Kauneusbloggaajien keskuudessa hehkutettu Holika Holikan *Aloe 99 % Soothing Gel ei juurikaan esittelyitä kaipaa. Hauskan muotoinen pakkaus sisältää ihanan tuoksuista aloe-geeliä, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 

Kosteuttavien ominaisuuksien lisäksi geelillä on tulehduksia estävä ja antibakteerinen vaikutus. Niinpä se helpottaa myös kutisevaa ihoa ja tuo apua lieviin palovammoihin ja hyönteistenpuremiin. Voiko parempaa ihonhoito-tuotetta Suomen kesään ollakaan?

Bio2You Nutritive Face Mask

100 % luonnollinen Bio2You kasvonaamio hiipi ihan yllättäen mun suosikiksi. En tykännyt yhtään kyseisen merkin hiusnaamiosta, jota joskus kokeilin, joten en odottanut tykkääväni ihonhoitotuotteistakaan. Tämä naamio on ihan täydellinen!

Ravitseva kasvonaamio hoitaa herkkää ongelmaihoa ja rauhoittaa punoitusta sekä turvotusta. Se sisältää hartsia, antioksidanttisia fenoleja ja anti-inflammatorisia yhdisteitä, mikä selittää sen rauhoittavan vaikutuksen. Punoitus oikeasti häviää silmissä, kun tätä levittää iholle! Kaikkein parasta on, että tätä ei tarvitse pestä pois, vaan naamion voi levittää kasvoille vaikka ennen nukkumaanmenoa tai jopa ulos lähtöä ja antaa vaikuttaa rauhassa.

HUOM. Kuvassa on testeri-kokoinen tuote, täysikokoinen pakkaus näyttää tältä.

Tästä listasta jäi puuttumaan ainakin kosteuttavat kasvosuihkeet. Ne on ehdottomasti kuuman kesäpäivän pelastaja. Mikä on sun must-tuote kesäihon hoidossa?

0 kommenttia