Testissä Mádara Cosmetics uutuudet

Kaupallinen yhteistyö | Mádara Cosmetics

Sain joku aika sitten mahdollisuuden testailla Mádaran uusia tuotteita. Nyt kun olen ehtinyt kokeilla kaikkia näistä, ajattelin että on aika kertoa niistä teille enemmän. 

Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut mua jo pitkään, mutta valikoima on nykyään niin runsas, etten ole oikein osannut päättää mitä kaikkea kannattaisi kokeilla. Erityisen innoissani olen ollut erilaisten meikkien testailusta ja nyt siihen on mahdollisuus myös Mádaran tuotteilla!

Hyaluronic Collagen Booster Ampoules

Yhdeksi suosikikseni ihonhoidon puolelta nousivat yksittäispakatut ampullit. Ensinnäkin, katso nyt miten söpöjä ne on! Paketissa on 10 kpl ja ne suositellaan käytettäväksi tehokuurina kymmenen päivän ajan. Yksittäispakattu tuote on helppo ja nopea käyttää. 

Ampulleja on saatavilla erilaisia, mutta mä valitsin nämä hyaluronihappoa sisältävät, koska ne kosteuttavat ihoa yli 24 h ajan ja parantavat sen kollageenintuotantoa. Tuote tuntuu iholla täyteläiseltä ja kosteuttava vaikutus tuntuu oikeasti vielä seuraavana päivänäkin.

RE:GENE Optic Lift -silmänympärysseerumi

Toinen ihonhoitosuosikkini on tämä silmänympärysseerumi. Mulle on ilmestynyt viimeaikoina uusia juonteita silmien ympärille, mikä on tietysti väistämätöntä, kun ikää tulee lisää. Nyt kuitenkin tajuan entistä paremmin, miten tärkeää herkästä silmänympärysihosta on pitää huolta.

Tästä seerumista tulee heti pakkausta myöten ylellinen tunne. Itse tuote on paksua ja kermaista ja levittyy iholle kuin unelma. Useat kokeilemani silmänympärystuotteet on jättäneet ihon kireän tuntuiseksi, mutta tämä jättää jälkeensä kosteutetun tunteen. Tuotteen sisältämä hydroksiproliini auttaa kiinteyttämään ihoa tehokkaasti.

Cosmic Drops Buildable Highlighter -korostusväri

Sitten päästään meikkien maailmaan! Tiesin heti uutuuksia selatessani, että tämä highlighter mun on pakko saada. Valitsin rohkean Aurora Borealis -sävyn kesän festarimeikkiä ajatellen. Olenkin jo tehnyt pari meikkauskokeilua tämän kanssa ja sanonpa vaan, että WAU!

Eri sävyissä hohtava nestemäinen highlighter on helppo levittää ja sillä saa tehtyä tosi näyttävän lopputuloksen. Tämä sävy muistuttaa nimensä mukaisesti revontulia, mutta saatavilla on myös vähän luonnollisempia sävyjä. Uskon, että jokainen näistä sävyistä takaa sen että sut huomataan.

Guilty Shades Eye & Cheek Multi-Shadow

Toinen todella kaunis meikkituote on tämä monikäyttöinen multi-tuote. Tätä voi käyttää luomivärinä, poskipunana, korostukseen tai varjostukseen. Omani valitsin neutraalissa sävyssä Frost, mutta sävyvaihtoehtoja on viisi. 

Tämä on aika paksu tuote, mutta levittyy muutaman vedon jälkeen kauniisti. Itse levitän tuotteen mieluiten sormilla, jolloin se näyttää luonnollisemmalta. Tykkään käyttää tätä erityisesti highlighterina korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia.

Luminous Perfecting Concealer -peiteaine

Viimeinen meikkituote, johon tänään tutustutaan, on peitevoide. Tässä sävyvaihtoehtoja on kuusi, joista vaalein sopii täydellisesti omaan ihonsävyyni. Tuote on suht kuiva ja se on paras levittää sormin. 

Ehkä juuri kuivasta koostumuksestaan johtuen se peittää tummat silmänaluset ja muut ihon pikkuvirheet tehokkaasti. Peitevoide ei kuitenkaan jätä iholle kuivaa tunnetta, koska myös se sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Grow Volume -hiustuotteet

Lopuksi vielä hiuksille jotain. Mä oon nykyään todella tarkka hiusteni kanssa ja valitsen käyttämäni tuotteet tarkoin. Näitä shampoota ja hoitoainetta ehdin kokeilla pari kertaa, kunnes tulin siihen tulokseen etteivät ne sovi mulle. Ihan todella harmi, koska etenkin shampoosta tykkäsin kovasti!

Hoitoaineesta huomasin heti, ettei se ole riittävän hoitava kuiville latvoilleni. Ei siinä mitään, olisin silti voinut käyttää sitä silloin tällöin. Shampoo taas teki hiuksistani ihanan puhtaat ja runsaan tuntuiset. Nopeasti käytön jälkeen huomasin kuitenkin, että päänahkani oireili pahasti. Se meni näppylöille ja kutisi ihan hullun lailla! Olin aidosti harmissani, koska itse hiukset tuntuivat ihanilta pesun jälkeen.

Ihan kaikki tuotteet eivät siis harmikseni olleet mua varten, mutta suurin osa näistä saa multa ison plussan. En malta odottaa, millaisia meikkejä saan vielä luotua tuon highlighterin kanssa!

0 kommenttia