Goodiebox huhtikuu 2020 - täydellisen epätäydellinen

Huhtikuun Goodiebox saapui tuttuun tapaan huolitellun näköisenä ja raikkaana – mutta jotain puuttui. Tämä oli ensimmäinen boksi, josta ei enää löydy tuotekorttia. Kaikki Goodieboxin tuotetiedot löytyvät siis tätä nykyä netistä. Ympäristön kannalta hyvä asia, mutta tuotekortteihin tottuneena boksi tuntui jotenkin vajavaiselta näin. Lisäksi mä olen kokenut Goodieboxin nettisivut aina jotenkin sekavina, enkä ensiyrittämällä löytänyt tuotetietoja. Mä, joka löydän tiedon kuin tiedon yleensä sekunneissa…

Täytyy kuitenkin myöntää, että kun tuotetiedot lopulta löysi, niitä oli helppo selata netissä. Itse boksin sisältö herätti mielenkiintoni heti. Teema tässä kuussa on ”Perfectly Imperfect”, joka sopii omaan mielenmaisemaani hyvin. Aina ei tarvitse suorittaa, aina ei tarvitse onnistua. Helmikuun Goodieboxia lukuun ottamatta oon tykännyt kaikista tänä vuonna ilmestyneistä bokseista kovasti. Jokainen niistä on tarjonnut yllätyksiä ja jotain uutta. Tutustutaan huhtikuun boksin tuotteisiin!

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum (arvo 43 e/30 ml) 

Rakastan hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita, joten aivan varmasti käytän tämänkin seerumin kokonaan. Tämän luvataan olevan todella riittoisa, mikä kuulostaa hyvältä. Seerumin pitäisi auttaa häivyttämään pieniä juonteita ja kohottaa ihoa välittömästi – kyllä kiitos! Lisäpisteitä erikoisesta pakkauksesta.

Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo (arvo 26,50 e) 

Kaunein kuivashampoo-pullo, jonka oon nähnyt! Tähän ihastuin heti, valitettavasti itse tuote ei kuitenkaan sovi mun hiuksille kovin hyvin. Käytän kuivashampoota usein ja paljon, joten tarvitsen kerrostettavan tuotteen. Tämä tuo kyllä hiuksiin lupaamaansa volyymia ja matan lopputuloksen, mutta samalla se tekee niistä tahmaisen ja takkuisen tuntuiset. Ei jatkoon.

Dr. Botanicals Lemon Superfood All-in-One Rescue Butter (arvo 18 e)

Boksin piristys oli ehdottomasti tämä superkeltainen tuote, jollaisen olemassaolosta en todellakaan edes tiennyt ennen tätä. Heleyttä tuova ja ihoa ravitseva täsmätuote on täynnä parantavia öljyjä, vitamiineja ja sitruunaruohoa. Tätä en ole vielä ehtinyt testata, mutta aion kyllä kokeilla mielenkiinnolla!

N.A.E Delicatezza Fragrance-free Shower Gel (arvo 3,89 e) 

Oon tutustunut muutamiin merkin tuotteisiin, mutten ole onnistunut löytämään niistä mitään erityisiä suosikkeja. Suihkugeelejä kuluu mulla käytössä aika paljon, mutta tykkään että ne tuoksuvat jollekin raikkaalle. Tämä tuoksuton versio jää siis mulla luultavasti käyttämättä, mutta jollekin se on varmasti hyvä. Plussaa tuote saa multa siitä, että se sisältää aloe veraa ja sopii etenkin herkälle iholle.

Masque Me Up Spot On Pimple Patches (arvo 13 e)

Ilman omaa kuvaa jäivät nämä finnilaastarit (vai miksi niitä pitäisi suomeksi kutsua?). En oo koskaan kokeillut vastaavia, mutta saatan kyllä ottaa testiin, kun seuraavan kerran saan ison finnin keskelle nenää – tai leukaa. 

Tämä olikin mun viimeinen boksi hetkeen. Kuukausittainen yllätyslaatikko täynnä kosmetiikkaa on ihana juttu, mutta koen että kun tuotteita alkaa olla niin paljon, ettei niitä kaikkia ehdi käyttää, on parempi pitää taukoa. Goodieboxilla on mahdollisuus pitää maksutta 1-3 kuukauden pituinen tauko tilauksesta, mahtavaa! Oletko sä joutunut pitämään taukoa kauneusboksien tilaamisesta? Vai tilaatko muutenkaan näitä? Aurinkoista päivänjatkoa!

0 kommenttia