Goodiebox maaliskuu 2020 - ihana Body Love

Jos luit mun blogia viime kuussa, tiedätkin etten ollut täysin tyytyväinen helmikuun Goodieboxiin, joka oli ensimmäinen boksi sen jälkeen kun se yhdistyi Bette Boxin kanssa. Boksi sinällään oli suloinen ja sisälsi kivoja tuotteita, mutta mielestäni siitä puuttui yllätyksellisyys kokonaan. Tässä kuussa ei ole sitä ongelmaa! 

Maaliskuun Goodiebox on todella kiinnostava ja jokainen sen sisältämä tuote on mulle entuudestaan ihan vieras, joten testailen niitä mielelläni. Tämän kuun teema on Body Love, jonka myötä meitä kehotetaan olemaan lempeitä itsellemme ja vartalollemme. Ihana teema!

Aurealia Revitalise & Glow Serum (arvo 78,50 e/30 ml)

Mä rakastan erilaisia seerumeita ja jos sen luvataan vielä vähentävän ikääntymisen merkkejä ja tasoittavan ihon sävyä, oon messissä! Seerumi sisältää apinanleipäpuuta, joka virkistää ihoa ja makkarapuu sekä Hibiskukset-uute puolestaan lievittävät stressiä. Seerumi on 100 % luonnonmukainen, plussaa siitä. Iso plussa myös siitä, että vaikka tuote ei ole täysikokoinen, on se kuitenkin 15 ml eli riittää kunnon testailuun hyvin.

Comme Deux #liplove (arvo 18 e)

Ravitseva huulituote sisältää luonnollisia öljyjä, kuten opuntiaa, suojaavaa skvalaania ja C-, E- ja F-vitamiinien yhdistelmää. Öljymäistä tuotetta voi käyttää sellaisenaan tai huulipunan alla. Erikoisinta on, että tämä ei tuoksu miltään, toisin kuin kaikki vastaavat, mitä olen kokeillut. Tuntuu huulilla miellyttävältä ja antaa ihanan hehkun.

Niré Beauty Face Prep Tool (arvo 5 e)

Tähän pikkukaveriin ihastuin välittömästi! Ihana, pehmeä ja joustava kasvoharja. Erikokoiset, pehmeät harjakset pesevät ja kuorivat kasvoja kevyesti. Tätä suositellaan käytettäväksi suosikkipuhdistustuotteen kanssa hieroen kasvoja pyörivin liikkein. Näin syntyy hyvä pohja meikille tai muille ihonhoitotuotteille. Tämä menee kokeiluun heti tänä iltana!

Human+Kind Body Soufflé (arvo 16,45 e)

Oon tosi huono rasvaamaan ihoani säännöllisesti (kasvoja lukuunottamatta), mutta tämän vartalovoiteen kanssa tekee mieli aktivoitua siinä. Tuoksu on erikoinen, aika mieto ja raikas, ehkä vähän teemäinen. Voide on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, check! Se imeytyy nopeasti ja tekee ihosta mukavan pehmeän. Yritän muistaa lotrata tämän kanssa jo tänä iltana.

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask (arvo 10,50 e)

Käytän säännöllisesti erilaisia kasvonaamioita, mutta tämä merkki on mulle vielä vieras. Boksissa tullut naamio on tarkoitettu nimenomaan silmänympärysiholle, rauhoittamaan turvonnutta ihoa. Kaiken korona-stressin keskellä tuntuu ihanalta ajatukselta istua 10-15 minuutiksi alas ja levittää tämä kasvoille.

Ivy Aïa Micellar Cleansing Water (arvo 10,89 e/100 ml)

Misellivettä en olekaan käyttänyt pitkään aikaan, joten kiva kokeilla tätä. Tätä kehutaan monitoimituotteeksi: se sekä puhdistaa että kosteuttaa ja toimii myös kasvovetenä. Kuulostaa hyvältä! Myös tämä on suunniteltu erityisesti herkälle iholle eikä se sisällä hajusteita, joten varmasti ainakin tämä näytekoko tulee käytettyä loppuun.

Jos se ei vielä välittynyt ruudun sille puolelle, tässä kuussa oon todella tyytyväinen Goodieboxin sisältöön ja aion jatkaa tilaustani ainakin seuraavaan kuukauteen. Etenkin tämän vallitsevan tilanteen keskellä on ihana saada kiva piristyspaketti joka kuukausi. Taidan antaa tälle boksille arvosanaksi 5/5.

0 kommenttia