Bette Box on nyt Goodiebox - helmikuu 2020

Saatatkin muistaa, että mä tilasin Bette Boxia viime vuoden puolella yhteensä 8 kk ajan, mutta kesäboksien jälkeen päätin jättää sen tauolle. Etenkin silloinen elokuun boksi oli mulle aika iso pettymys, joten tauko teki todellakin hyvää. Tänä vuonna Bette Box yhdistyi Goodieboxin kanssa ja tästä helmikuusta lähtien tilaajat saavatkin siis Goodieboxin.

Päätin myös itse kokeilla, millainen tämä Goodiebox tulee olemaan. Tämän kuun boksin teema on pirteän oranssi ”Energize”. Boksissa muistutetaan moneen kertaan ottamaan omaa aikaa – tärkeä muistutus meille kaikille!

Goodieboxissa tykkään erityisen paljon sen pakkauksesta ja ulkonäöstä. Tukevaa vetolaatikkoa voi käyttää hyvin vaikka säilytyslaatikkona ja joka kuukaudelle vaikuttaisi olevan oma väriteemansa. Boksin mukana tuleva vihkonen kertoo tärkeimmät tiedot tuotteista, mutta Bette Boxista tutut saatavuus-tiedot on jätetty pois. Niitä jäin kaipaamaan. Muuten vihkonen on mukavan informatiivinen ja siitä löytyy hauskoja yksityiskohtia – tässä kuussa mm. vinkkejä, kuinka olla vähemmän muiden miellyttäjä ja enemmän #yourselfish. 

Toinen asia, mikä mua kieltämättä harmittaa on, että siinä missä Bette Box tuli aina alkukuusta, Goodiebox ilmestyi ainakin mulle vasta kuun viimeisinä päivinä. Mutta mennään niihin itse tuotteisiin!

Mudmasky Aftermask Vitamin Serum (arvo 59 e)

Helmikuun Goodieboxin ehdottomasti arvokkain tuote on tämä kasvonaamion jälkeen käytettävä seerumi. Seerumi sisältää merilevästä ja -kasveista peräisin olevia luonnon vitamiineja. Niiden avulla sen pitäisi ylläpitää ihon heleyttä ja terveyttä sekä uudistaa sitä. Brändi on mulle entuudestaan aivan tuntematon, joten aion kyllä mielenkiinnolla testata tätä. Tämä olikin selkeästi kiinnostavin tuote!

Essentials by Goodiebox Face Mist (arvo 9,95 e)

Rakastan erilaisia kasvosuihkeita ja tämän yksinkertainen pakkaus puhuttelee mua. En tiedä, johtuuko se mun nuhanenästä, vai onko tämä kokonaan tuoksuton. Joka tapauksessa suihke sisältää puuvillasiemen- ja puuvillakukkauutetta ja sen kerrotaan olevan täydellinen tapa helliä kasvoja pitkin päivää. Tämä menee testiin, kunhan nykyinen The Skin House Aloe Water -kasvosuihkeeni loppuu.

Love Beauty and Planet Blooming Radiance Sheet Mask (arvo 3,50 e)

Käytän säännöllisesti erilaisia sheet maskeja, joten sinänsä mua ei ollenkaan haittaa saada tällainen. Olisin kuitenkin voinut kokeilla jotain ihan uutta merkkiä, jota en tunne entuudestaan. Murumuru-voita sisältävän naamion pitäisi heleyttää, hemmotella ja kosteuttaa ihoa. Plussaa siitä, että naamion kangasosa on biohajoavaa materiaalia, joten sen voi laittaa käytön jälkeen biojätteeseen.

Bio2You Nutritive Face Mask for Sensitive Skin (arvo 25,55 e/75 ml)

Yöksi jätettävän voidenaamion pitäisi ravita ja kosteuttaa ihoa sekä rauhoittaa punoitusta – kuulostaa just mulle sopivalta! Suhtaudun tähän kuitenkin pienellä varauksella, sillä Bette Boxista joskus tullut saman merkin hiusnaamio ei sopinut mulle ollenkaan. Eiköhän tämä täyteläiseltä tuoksuva naamio kuitenkin kokeiluun asti pääse.

J. Mäki Professional Hair Conditioner (arvo 13,90 e)

Tuotesarjan hoitoaineet hoivaavat hiuksia hellästi ja tekevät niistä helposti käsiteltävät. Sarjaan kuuluu tuuheuttava, korjaava ja värjätyille hiuksille sopiva hoitoaine, joista itse sain tuuheuttavan. Korjaava olisi voinut olla mulle parempi vaihtoehto, mutta tuuheus kelpaa kyllä. Tämäkin tuotemerkki on tuttu jo Bette Boxin ajoilta, tykkäsin erityisesti heidän hiusnaamiostaan, joten tämä tulee varmasti käyttöön.

Goodieboxilta kaipasin ehkä eniten vaihtelua, mutta tässä (ainakin mun versiossa, tästä on ollut liikkeellä myös toinen versio) vallitsi Bette Boxista tuttu tunnelma ja yli puolet tuotteista olivat entuudestaan tuttuja. Se on ymmärrettävää, kun kaksi boksia yhdistyy yhdeksi, mutta itselleni tämä vaikutti vähän jopa tylsältä. Yllätyksellisyyden puutteen takia boksi ei saa multa täysiä pisteitä, mutta pirteästä yrityksestä ja sinänsä ihan kiinnostavista tuotteista annan 4/5. Oletko sä tilannut Goodieboxia aiemmin tai nyt Bette Boxin kanssa yhdistymisen jälkeen? Mitä mieltä olet tästä boksista?

0 kommenttia