Bullet journal heinäkuu 2019 - vesimelonit ja kesäfiilis

Viime bullet journalissa uskaltauduin käyttämään väriä jota yleensä lähinnä välttelen, keltaista. Päivänkakkarat piristivät joka kerta bujon avatessani. Heinäkuu on mun mielestä se kaikkein kesäisin kuukausi, joten tämänkin kuun sivuille oli keksittävä jotain kesäisen raikasta. Rakastan vesimelonia ja sain samalla hyvän syyn käyttää taas kerran lempiväriäni pinkkiä, joten heinäkuun teema ei ollut vaikea päätös.

Omien tuherrusten lisäksi lisäsin tälle kuulle ensimmäistä kertaa jotain valmista. En tosin oo saanut aikaiseksi hankittua mitään hienoja bujoiluun tarkoitettuja tarroja, teippejä tai sapluunoita, joten käytin Tokmannin alelaarista löytyneitä tarroja. Ihan kivasti ne ajavat asiansa, ainakin ne tuovat sivuille väriä ja kesäfiilistä. Nyt, kun viimeaikaiset säät ovat olleet kovin epä-kesäisiä, on kiva että edes jostain tulee kesäinen olo.



Tutun kuukausiaukeaman lisäksi otin vähän mallia viime kuun viikkonäkymästä ja tein jokaiselle päivälle oman lokeron. Lokeroissa on valmiit kohdat erilaisille muistiinpanoille, joten bujoa on helppo täyttää kiireessäkin.

Mitäs tykkäät, tuliko kesäinen fiilis näitä sivuja katsoessa? Toivotaan, että kesäiset säätkin palaavat pian. Ihanaa loppupäivää!

0 kommenttia