Bette Box kesäkuu 2019 - ensimmäinen kesäboksi

(EDIT: enempien väärinkäsitysten välttämiseksi kerron, että aurinkolasit ja niiden kotelo ovat kuvausrekvisiittaa. Ne eivät siis tulleet Bette Boxin mukana!)

Kesäkuun Bette Box on täällä! Boksi oli pukeutunut pinkkiin ja sen sisältä paljastui ensin lainaus Popedan Pitkä kuuma kesä -biisistä ja suloisen värinen tuotekortti, jossa lukee ”Think a little less. Live a little more.”. Boksia on kuvailtu värikkääksi, meneväksi ja kesäiseksi ja sitä se kyllä on!

Ziaja ravitseva jalkavoide

Tämä on kesää ja sandaalikelejä ajatellen ihan hyvä tuote ja pääsee varmasti käyttöön. Oon melko laiska hoitamaan jalkojani, mutta jos nyt vähän aktivoituisin – kesällä kun varpaat ovat näkyvillä aika paljon, ei ole kiva jos ne näyttävät ihan kamalalta. Voiteen oliivi- ja auringonkukkaöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Voiteen kerrotaan olevan erinomainen myös kovettumien hoitoon ja ehkäisyyn. Plussaa myös lempeästä tuoksusta ja edullisesta hinnasta!

Saatavuus: Sokos ja stoorla.fi, ovh. n. 4,90 e/50 ml

Vaseline Original-huulivoide

Huulivoide on aina hyvä tuote, varsinkin näin kesäisin, kun aurinko kuivattaa huulia. Vaseline Original on hyvin perusvoide, joka pehmentää ja hoitaa huulia. Se sitoo kosteutta ja saa siten huulet näyttämään kauniilta ja terveiltä. Vaseliini sopii myös glitterin kiinnittämiseen.

Saatavuus: päivittäistavarakaupat, ovh. n. 1,79 e/20 ml

Lumene Luminous Shine -huulikiilto

Lumenen uutuus ultra-kiiltävä huulikiilto sisältää hoitavia pohjoisia raaka-aineita. Sen koostumus kosteuttaa ja täyteläistää huulia ja lupaa olla tahmaamatta. Huulikiiltoa on saatavilla kahdeksassa sävyssä, helmiäisillä ja ilman. Itse en juurikaan innostu huulikiilloista, enkä välitä tämän persikkaisesta sävystä (3 Fresh Peach), joten tämä lähtee eteenpäin.

Saatavuus: lumene.com, ovh. n. 9,90 e/5 ml

Afterspa Mini Makeup Remover

Tällaiset meikinpuhdistusliinat kiinnostavat mua kovasti. Hankin aika äskettäin paljon kehutun MakeUp Eraserin, mutta oon meikannut nyt kesällä niin vähän, etten oo päässyt testaamaan sitäkään vielä. Saattaa siis mennä hetki, ennen kuin tämä pääsee käyttöön. Pyyhe lupaa poistaa meikin 100 % pelkän veden avulla, toivottavasti se pitää paikkansa!

Saatavuus: Boots.com, hinta 5,95 e

Glitternisti Fiji XL glitter

Jos olet seurannut mun blogia pidempään, tiedät varmasti, että mä r-a-k-a-s-t-a-n glitteriä! Harmi vain, että mulla oli jo kotona purkki tätä nimenomaista glitteriä. En kuitenkaan käytä sitä niin usein, että tarvitsisin uutta purkkia ihan hetkeen. Tämäkin siis pääsee ilostuttamaan jonkun muun elämää. Tällä glitterillä luot todella näyttävän meikin, sekoituksen suurin glitterhile on halkaisijaltaan 7 cm! Glitternistin glitterit ovat vegaanisia ja myrkyttömiä eikä niitä ole testattu eläimillä.

Saatavuus: glitternisti.fi ja Sokos, ovh. 6,50 e/5 ml

Lisäksi boksissa tuli cashewpähkinöiden ja mantelin makuinen NJIE-proteiinipatukka, sekä Hollisterin kesäfestareista inspiraationsa saanut tuoksupari miehelle ja naiselle. Bette Box kesäkuu oli kieltämättä kesäinen ja raikas, ja pinkki ulkoasu oli kerrassaan söpö! Ihan suosikikseni tämä boksi ei kuitenkaan noussut, mutta ehkä, jos mulla ei olisi ollut jo ennestään tuota glitteriä voisin olla toista mieltä. 

Mitenkäs tämä kesän ensimmäinen boksi upposi suhun?

0 kommenttia