Bette Box toukokuu 2019 - Täydellinen kesä!

Toukokuun Bette Box tuo mieleen kesän ja auringon. ”Juhlakausi, kesäheila, aamuyöuinnit, värikkäät kynnet, paljaat sääret ja iltapäiväjätskit. Koko kesä on edessä ja kaikki on mahdollista! Ehkä tästä vuodesta tulee elämäni kesä?” Tuotekorttikin johdattelee ihanaan kesätunnelmaan. Boksi sisältää kesäisiä tuotteita koko vartalolle, joten kurkataan tarkemmin mitä ne ovat.

Affect Smooth Finish -viimeistelypuuteri

Boksi yllätti taas aivan uudella tuotemerkillä. Affectin viimeistelypuuteri sitoo meikkipohjan paikoilleen, jolloin se antaa iholle luonnollisen ja viimeistellyn lopputuloksen. Puuteri sisältää vihreän teen ja kaakaon uutteita, jotka ehkäisevät ihon ärtymystä. Lisäksi siinä on myös kosteuttavaa aloe veraa ja micaa, jotka imevät talia ja ehkäisevät kiiltoa. En tiedä, tuliko tämä kaikille samassa sävyssä, sillä sävyjä on myynnissä useampia. Omani on D-0005 ja vaikuttaa nopean testin perusteella ihan hyvältä sävyltä itselleni. Luottopuuterini alkaa olla lopussa, joten otan tämän testiin seuraavaksi.

Saatavuus: hairstore.fi, hinta 19 e

Looks by Cailap -huulipunasivellin 

Tässä kohtaa boksista ilmestyi joku viidestä siveltimestä: häivytys-, luomiväri-, kulma-, huulipuna- tai rajaussivellin. Omani on huulipunasivellin ja olen ihan tyytyväinen tähän, koska kulmiin käytän kulmakynää ja luomivärisiveltimiä omistan jo valtavasti muutenkin. Huulipunasivellintä en ole omistanut koskaan aiemmin, enkä kyllä käytä huulipunaa kovin usein, mutta ehkä tämän myötä innostun kokeilemaan jotain raikasta väriä huulilla.

Saatavuus: Hyvin varustellut tavaratalot, Sokos ja Tokmanni, ovh. 6,90 e

Intim Easy Shave Gel

Tämän kuvaillaan olevan hellävarainen geeli, joka pehmentää ihoa ja helpottaa sheivausta. Miedosti hajustettu geeli on kehitetty intiimialueelle, mutta sopii koko keholle. Purkki lupaa vähentää ihoärsytystä, mikä on aina plussaa näin herkkäihoiselle. Läpinäkyvä ja vaahtoamaton koostumus auttaa näkemään, mistä kohti sheivaa. Mulla ei ole vähään aikaan ollut mitään hyvää sheivausgeeliä, joten kokeiluun pääsee tämäkin.

Saatavuus: päivittäistavarakaupat, apteekit ja tavaratalot, ovh. n. 5,5 e /150 ml

Ziaja Kashmir-vartalovoide

Tämä ravitseva vartalovoide sisältää kashmirproteiineja ja sheavoita. Voide vähentää ihon karheutta ja ehkäisee sen kuivumista. Lisäksi se silottaa ja kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta. Koostumukseltaan tämä tuntuu rikkaalta ja miellyttävältä eikä kuitenkaan liian rasvaiselta. Tuoksu on omaan nenääni todella hyvä ja sopii mielikuvaan ylellisestä kashmirista. Näytepullosta annostelu on vähän hankalaa, mutta täysikokoinen tuote näyttää olevan pumppupullossa, joka helpottaa huomattavasti. Tätä haluan lisää!

Saatavuus: stoorla.fi, ovh. n. 9 e/400 ml

Trind Nail Balsam

Tämän kerrotaan olevan ainutlaatuinen, vesipohjainen tuote kynsien ravitsemiseen. Se lisää kynsien joustavuutta ja palauttaa niiden luontaisen kosteustasapainon. Tuote on suunniteltu erityisesti kuiville, hauraille ja katkeileville kynsille. Balsami ei sisällä öljyjä ja se soveltuu käytettäväksi kynsilakan alla. Mä olen tosi huono hoitamaan kynsiäni mitenkään ihmeemmin, joten pieni kosteutus tekee niille varmasti hyvää. Ainakin tämä tuntuu miellyttävältä kynsille levittäessä.

Saatavuus: Sokos, Sokos Emotion ja Stockmann, ovh. 15 e/9 ml

Ultrasun Face SPF30 -aurinkosuojavoide

Tehokkaasti UVA- ja UVB- sekä infrapuna-A-säteiltä suojaava aurinkovoide kasvoille. Voide sisältää antioksidantteja, jotka palauttavat ihon kosteustasapainon ja vähentävät auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Koostumus on vedenkestävä, imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa rasvaiseksi ja sopii erityisesti herkälle iholle. Samalta sarjalta löytyy muuten myös mm. suihkutettava aurinkosuojavoide, johon voisin mielelläni tutustua, sekä muita mielenkiintoisia aurinkotuotteita.

Saatavuus: Sokos, Sokos Emotion ja Stockmann, ovh. n. 25,50 e/50 ml

Näytteenä tässä boksissa tuli Lanvinin A Girl in Capri -tuoksunäyte, joka on aivan ihanan raikas. Tuoksun kuvaillaan olevan kirkas kuin auringonsäde ja raikas kuin Caprin tuuli. Harkitsen tosissani tämän hankkimista omaksi, mikä on todella harvinaista mulle. Hintaa tuoksulla on n. 37 e/30 ml. Lisäksi sain kaksi näytepussia Nivean Oil in Lotion Coconut & Monoi Oil -vartaloemulsiota. Voide sisältää hoitavaa Monoi-öljyä yhdistettynä nopeasti imeytyvään emulsioon. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti 24 tunnin ajan, joten mielelläni testaan kyllä tämän. Voiteen ovh. on n. 4,90 e/200 ml.

Miltä toukokuun Bette Box vaikuttaa sun mielestä? Mikä on suosikki, entäs inhokki?

0 kommenttia