Bette Box - helmikuu 2019

Helmikuun Bette Box tuli ainakin mulle hyvissä ajoin. Jo eilen 7.2. sain viestin, että boksi on noudettavissa pakettiautomaatista. Tätä boksia oli mainostettu hiustenhoitoon painottuvana ja ensisilmäyksellä katsottuna hiustenhoitoa boksista löytyykin reilusti. Tämä ei herättänyt ihan niin paljoa innostusta kuin tammikuun upea sisältö, mutta en valita. Hiustuotteiden lisäksi boksista löytyi kaksi muuta kiinnostavaa tuotetta. Katsotaan, mitä boksi sisälsi tällä kertaa.

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding -shampoo

Mulla on paljon positiivisia kokemuksia Schwarzkopfin hiustuotteista ja veikkaan, että tämäkin shampoo tulee käytettyä. Tämän kerrotaan olevan täyteläinen, sulfaatiton shampoo, joka puhdistaa hellästi kuormittamatta hiuksen käsittelemättömiä osia. Tämä vahvistaa hiusten rakennetta, silottaa ja hoitaa huokoisia vaalennettuja ja värjättyjä hiuksia. Ei-blondienkaan ei tarvitse säikähtää nimeä, koska tämä sopii kuulemma kaikille värjätyille hiuksille. Shampoota saa parturi-kampaamoista sekä Stockmann-tavarataloista. Ovh. n. 22,90 e/ 250 ml.

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding -tehohoito

Saman sarjan tehohoito hoitaa ja vahvistaa hauraiden, vaalennettujen ja värjättyjen hiusten sisäistä rakennetta. Tehohoito tasapainottaa värjättyjen ja huokoisten hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa. Tämä levitetään kosteisiin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhdellaan pois. Rakastan tällaisia tehohoitoja ja tämä 30 ml minituote tuli mitä suloisimmassa pikku purkissa. Myös tätä saa ostettua parturi-kampaamoista ja Stockmann-tavarataloista. Ovh. n. 24,90 e/ 200 ml.

Bio2You Natural -hiusnaamio

Hiuksia todellakin nyt hemmotellaan, sillä tämä kolmas hiustuote sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Tuotteen luvataan tekevän hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Naamio levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhdellaan pois. Tämä tuotemerkki on mulle aivan vieras, joten testaan mielenkiinnolla miten se toimii hiuksissani. Saatavilla Life-myymälöistä, Life.fiSinunapteekki.fi sekä Apteekkituotteet.fi. Ovh. 21,30 e/ 200 ml.

XZ Extra Strong -hiuskiinne

Hiuskiinne on kokenut uudelleenlanseerauksen syksyllä 2018. Tuote antaa erittäin voimakkaan pidon ja onkin kuulemma ihanteellinen viimeistelyyn. Plussaa kätevän kokoisesta pakkauksesta, joka sujahtaa vaikkapa käsilaukkuun. Mä en kuitenkaan itse käytä hiuslakkaa kuin ehkä kerran kahdessa vuodessa, joten tämä jää luultavasti käyttämättä. Ehkä se saa uuden kodin joltain, joka sitä tarvitsee. XZ-tuotteita saa päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. 2,90 e/ 100 ml.

Lumene Klassikko - kosteuttava silmänympärysvoide

Bokseista löytyy Lumenen silmänympärysvoiteita kolmea eri vaihtoehtoa: tämä kosteuttava, tasoittava sekä Advanced Anti-Age elvyttävä. Mä oon itse asiassa käyttänyt tätä samaa kosteuttavaa silmänympärysvoidetta jo varmaan pari vuotta, ja omani oli juuri loppumassa, joten uusi tuubi tuli ihan täydelliseen aikaan. Kosteuttava silmänympärysvoide sopii kaikenikäisille, on kevyt sekä hajusteeton ja imeytyy nopeasti. Kaikista edellä mainituista silmänympärysvoiteista löytyy ainutlaatuinen tupasvillan ja puhtaan pohjoisen lähdeveden yhdistelmä, joka kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa saaden sen näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta. Näitä saa ostettua hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista sekä esim. Sokoksen verkkokaupasta.

Lisäksi Bette Boxissa oli Salus nestemäinen B-vitamiinivalmiste. Se sisältää B6- ja B12 -vitamiineja, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. Ne auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tätä testaan erittäin mielelläni! Vaihtoehtoisesti boksista voi löytyä saman merkin Magnesium-valmiste. Boksissa tuli myös -30 % etuseteli Esprit-myymälään. En tiedä, tuleeko se käytettyä, mutta onhan ainakin mahdollisuus saada ihan hyvä alennus Espritiltä. 

Saitko sä jo helmikuun Bette Boxin käsiisi? Mitä mieltä olet?

0 kommenttia