Musikaali, joka on kielletty alle 30-vuotiailta

Yksi asia, mistä erityisesti nautin työssäni, on se että pääsen jakamaan upeita kokemuksia asiakkaidemme kanssa. Viime lauantaina oli yhden kokemuksen aika ja se oli musikaali nimeltään Love Me Tender. Musikaali, jonne menin asenteella ”no niin, hoidetaanpa tämä pois alta” ja josta tulin fiiliksellä ”elämä on ihanaaaaa!”.

Romanttinen ja vauhdikas musikaali kertoo 1950-luvun pikkukaupungista, jossa ihmiset elävät siveellistä ja tylsää elämää, kunnes paikalle ilmestyy kulkuri Chad. Kulkuria näyttelevä Joel Mäkinen pistää karismallaan koko kaupungin sekaisin ja yhtäkkiä yksi rakastuu yhteen ja toinen toiseen ja kaikilla alkaa sydän sykkimään. Lähes kolmetuntinen esitys hujahti ohi nopeasti ja upeat näyttelijät herättivät tarinan eloon. Näytöksen aikana kuultiin toinen toistaan upeampia tulkintoja Elviksen tunnetuista kipaleista ja eloisa tunnelma sai uskomaan siihen, että elämä ja rakkaus voittaa.




Vaikka joku kommentoi väliajalla, ettei tällaista musikaalia kannata alle 30-vuotiaan katsoa, menee hukkaan kun ei tunne niitä lauluja ja niin edelleen, itse näin 25-vuotiaana olin ihan täysillä mukana. Itkin, nauroin ja melkeinpä lauloin mukana - ja ihan satavarmasti tunsin lähes jokaisen yli 20 laulusta. Ja vaikka et tuntisikaan lauluja, musikaali kyllä tempaa mukaansa aivan varmasti. Ihan huikea kokemus, vaikka aina olen ajatellut, etteivät musikaalit ole oikein mun juttu. Saatanpa mennä katsomaan tämän vielä toisen kerran kevään aikana.

Oletko sä nähnyt Love Me Tenderin? Esitys on nähtävissä vielä kevään loppuun asti Lahden kaupunginteatterissa. Suosittelen lämpimästi tulemaan katsomaan vaikka vähän kauempaakin! Koska oot viimeksi käynyt teatterissa?

P.S. Jos et ole vielä osallistunut ihonhoito-aiheiseen Kocostar-arvontaan, klikkaa itsesi pikaisesti blogin Facebook-sivulle! Osallistuminen on ihan superhelppoa, eli siitä ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni. Hyvää ja rauhallista pääsiäistä!


MUISTA SEURATA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

7 comments

  1. Kuulostaa mahtavalle musikaalille. Elviksen biisit on tuttuja varmasti kaiken ikäisille.. Heh K-30 on aika rajoittuneen mielen höpötyksiä.

    VastaaPoista
  2. En ole nähnyt mutta kuulostaa varmasti mahtavalle musikaalille!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tosi hyvältä musikaalilta, voi kun tulisi Turkuunkin! :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa aivan mielttömän upealta musikaalilta. Niitä on tullut käytyä katsomassa aivan liian harvoin, mutta kiitos tämän postauksen luuen, että nyt on pakko käydä katsomassa joku musikaali. Mieluiten tämä, jos tulisi pääkaupunkiseudulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva kuulla! Tämä on kyllä ihan ehdottomasti näkemisen arvoinen, mutta varmaan löytyy jotain muutakin kivaa katsottavaa :)

      Poista

Kiva kun luit postauksen! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi. Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia. - Johanna