Jouluarvonta!




Huomenta ja kivaa alkanutta viikkoa just sulle! Voitteko uskoa että joulu on jo ensi viikolla? Ihan hullua miten nopeasti tämäkin syksy ja alkutalvi on mennyt, ja vuosi on ohi muutaman hassun viikon päästä. Ei kuitenkaan vielä ajatella vuoden vaihtumista, sillä sitä ennen mulla on teille pieni jouluinen arvonta. Oon itse tykästynyt kovasti näihin astetta modernimpiin joulukoristeisiin, joten haluan nyt antaa näistä muutaman myös jollekin teistä.

Koristeet ovat erittäin kevyitä, muovisia ja (sään)kestäviä - käyttömahdollisuuksia on siis paljon. Miksi näitä ei voisi pitää esillä muulloinkin kuin joulun aikaan. Arvon jollekin paketin, jossa on musta ja valkoinen tähti (koko n. 15 cm) sekä musta kranssi (halk. 23 cm). Arvontaan osallistuminen on helppoa:
1) Yhden arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen, mikä on sun lempijuttu joulussa.
2) Toisen arvan saat seuraamalla blogia myös Facebookissa. Suora linkki tässä, jos et seuraa jo ennestään.
Mainitsethan kommentissasi osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla, ja jätä tuttuun tapaan myös sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on torstaihin 15.12. klo 21 saakka, jotta palkinto ehtisi perille jouluksi. Otan torstai-iltana sähköpostitse yhteyttä voittajaan, joten muistakaa pysyä kuulolla silloin. Onnea arvontaan!

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

0 kommenttia