Kevyempi kesämeikki luonnonkosmetiikan tuotteilla

 Kaupallinen yhteistyö | House of Organic

Mä oon vähän sellainen, että joko meikkaan kunnolla tai sitten en ollenkaan. Kunnolla meikkaamisella tarkoitan, että mun meikkiin kuuluu yleensä 10-12 tuotetta pohjustusvoiteesta aina kulmageeliin. Tänä kesänä mä oon viihtynyt paljon ilman meikkiä, mutta kun sain valita joitain luonnonkosmetiikkatuotteita House of Organicilta kevyttä kesämeikkiä varten, päätin kokeilla miten kevyempi muutaman tuotteen meikki luonnistuisi.

House of Organic on 2016 perustettu upea kotimainen verkkokauppa, josta löytyy Suomen suurin valikoima luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi sieltä löytyy laaja valikoima muita hyvinvointituotteita ja ekologisia tuotteita kotiin sekä pukeutumiseen. Verkkokauppa on täynnä ihania, luonnollisia ja laadukkaita tuotteita, jotka lisäksi näyttävät mielettömän kauniilta.

House of Organic haluaa tuoda hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia luonnonkosmetiikkatuotteita kaikkien saataville. Heti, kun sain pakettini avattua, tuli jo (täysin kierrätettävästä) pakkauksesta laadukas tunne. Sama tunne jatkui myös tuotteiden kohdalla.

Mádara Anti-Pollution City CC-voide 

Myönnettäköön, että mä oon ollut vähän ennakkoluuloinen kaiken maailman BB- ja CC-voiteita kohtaan. Haluan yleensä peittävän lopputuloksen, jos käytän meikkivoidetta. Tällä hetkellä mun iho voi paremmin kuin pitkään aikaan, joten päätin antaa CC-voiteelle mahdollisuuden.

Voiteessa on luonnollinen UVA-/UVB-säteiltä suojaava aurinkosuojakerroin SPF15 ja se suojaa ihoa ilmansaasteilta. Lisäksi se sisältää hyaluronihappoa, joten se myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. CC-voide on kevyt ja todella helppo levittää, mutta silti se tasoittaa ihon sävyä ja epätasaisuuksia yllättävän tehokkaasti. Mun mielestä tää on ihan riittävän peittävä huolettomaan kesämeikkiin. Tässä on myös aika miellyttävän toffeemainen tuoksu. Ainoa miinus siitä, että sävy Light Beige on mulle silti liian tumma. CC-voiteen voit hankkia tästä.

PuroBIO luomivärit 

Olin kuullut joitain kehuja näistä puroBIOn luomiväreistä, joten uskalsin tilata kokeiluun kaksi sävyissä 01 Champagne ja 15 Duo Chrome Antique Pink and Dove Grey. Ensimmäinen on upeasti hohtava vaalea sävy, joka kirkastaa katseen kauniisti. Jälkimmäinen taas on tummempi sävy, joka hohtaa hiekan ja vanhan roosan sävyissä. Molemmat sävyt on todella kauniita, pigmenttisiä ja helposti levitettäviä. Hankin näitä todennäköisesti lisää! Luomivärit voit ostaa tästä ja tästä.

Avril kulmakynä 

Avrilin kulmakynä sopii herkällekin iholle, koska tätä ei tarvitse painaa kovaa saadakseen kunnon värin. Päin vastoin tämä levittyy niin pehmeästi, että paljon kovempaan kynään tottuneena tää tuntui alkuun ihan hassulta. Taas kerran tämäkin kulmakynä sävyssä vaaleanruskea on mun supervaaleille kulmille liian tumma, mutta niin useimmat on. Täytyy harjoitella kulmien tekemistä kevyemmällä kädellä! Plussaa kuitenkin kivan kylmästä sävystä. Kulmakynän pääset ostamaan tästä.

PuroBIO huulipuna

Tämä huulipuna vaikuttaa todella laadukkaalta, näyttää tyylikkäältä ja tuoksuu mukavan miedolta. Painava hylsy tuntuu ylelliseltä. Peittävä, puolimattainen huulipuna levittyy huulille vaivattomasti ja kosteuttaa niitä. Lisäksi sävy 12 vesimeloni on ihanan raikas! Taisin löytää uuden suosikkipunan, vaikka en nyt ihan täysin vakuuttunut ole siitä sopiiko just tää sävy mulle. Huulipunan voit hankkia tästä.

Yllä näkyvä meikki on tehty käyttäen vain viittä tuotetta: CC-voide, luomiväri, kulmakynä, huulipuna ja ripsiväri. Turvauduin omaan ripsariini, koska mun ripset ovat niin itsepäiset, mutta muut tuotteet ovat House of Organicilta. Kokeilin käyttää vaaleaa luomiväriä korostusvärinä ja sehän toimi! Tästä meikistä tuli mukavan raikas ja hehkuva. Etenkin toi huulipunan sävy tuo mun mielestä kivan kesäisen vivahteen tähän. Mitä mieltä sä olet tästä meikistä?

Suosikkeja ihonhoitoon 

Koska puhun aina ihonhoidon tärkeydestä ja uskon 100-prosenttisesti siihen, että yksi tärkeimmistä asioista onnistuneessa meikissä on hyvinvoiva iho, halusin testata myös paria ihonhoitoon tarkoitettua tuotetta.

Laponie of Scandinavia Milk Cleanser -puhdistusmaito

Tykkään brändin vaivattomasta ja puhtaasta tyylistä. Vielä enemmän tykkään tästä puhdistusmaidosta. Se sisältää ihoa ravitsevaa rapsiöljyä ja hoitavaa ksylitolia, joiden avulla se puhdistaa ihon hellävaraisesti. Yllätyin todella positiivisesti tämän tehokkuudesta. Jopa vedenkestävä ripsiväri lähti helposti silmiä kirvelemättä. Puhdistusmaidon pääset ostamaan tästä.

Evolve Radiant Glow -kasvonaamio

Evolven pakkaukset ovat vähäeleisiä ja antavat tuotteen puhua puolestaan. Tämä kirkastava kasvonaamio sisältää raakakaakaota, manteliöljyä ja kookoksenkuorijauhetta, joiden avulla se elvyttää, pehmentää ja suojaa ihoa. Naamiossa on huumaava suklaan tuoksu, voisin tuoksutella tätä vaikka koko illan! Vain viiden minuutin vaikutusajan jälkeen iho tuntuu pehmeältä, sileältä ja kosteutetulta. Kasvonaamion voit hankkia tästä.

Näiden kokemusten jälkeen aion ehdottomasti jatkaa tutustumistani luonnonkosmetiikan parissa. Mikä on sun suosikkisi luonnollisista meikkibrändeistä? Oletko tehnyt ostoksia House of Organicilta?

0 kommenttia