Bette Box huhtikuu 2019 - Fresh it up

Huhtikuun Bette Boxin teemana on Fresh it up eli, joten boksista löytyy runsaasti uutuuksia sekä tuotteita nopeaan freesaukseen. Jos maaliskuun Bette oli mulle pettymys, tämä taas oli oikein positiivinen yllätys! Boksista löytyvät uutuudet vaikuttavat todella mielenkiintoisilta. Katsotaanpa, mitä boksi sisälsi tässä kuussa.

Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream 

Tämä on mulle aivan tuntematon merkki, mutta tuote kuulostaa lupaavalta. Sen luvataan tekevän ihosta mattaisen, kosteutetun ja samettisen tuntuisen. Tuotteen sisältämät A-, C- ja E-vitamiinit hyaluronihapot kirkastavat ihoa ja palauttavat kasvoille luonnollisen hehkun pienentäen samalla ihohuokosia. Salisyylihappo taas puhdistaa sekä supistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Kuulostaa siis todella hyvältä! Ohjeena on levittää tätä puhtain sormin T-alueelle ja laajentuneiden ihohuokosten päälle ennen meikin lisäämistä, eli oletan tämän olevan primer-tyyppinen tuote. Otan tämän innolla kokeiluun, kunhan edellinen primerini loppuu. 

Saatavuus: glamlinshop.fi, ovh. n. 40 e/30 ml.

Lumene Essential Volume Mascara 

Osa teistä tietääkin, että mun ehdoton luottoripsari on juurikin Lumenelta (Nordic Chic Full-on Curl) ja tämä uutuus kuulostaa myös aika hyvältä. Tuuheutta antavan ripsivärin luvataan jättävän ripset runsaammiksi, pidemmiksi ja kauniin kaareviksi. Käytännössä siis juuri sitä, mitä varmaan meistä jokainen ripsiväriltään kaipaa. Ripsivärissä on volyymia antava harja ja runsas, voidemainen koostumus. Se sisältää myös ripsiä hoitavaa tupasvillaa sekä tuuheutta tuovia luonnollista alkuperää olevia kuituja. Ainoa, mikä mua tässä mietityttää, on se ettei se ole vedenkestävä, mutta kokeiluun tämä menee.

Saatavuus: lumene.com ja esim. sokos.fi, ovh. 9,90 e

N.A.E Idratazione-deodorantti 

Boksista löytyi joko tämä deodorantti tai suihkugeeli. Itselläni deodorantti tulee käytettyä helpommin, joten olen ihan tyytyväinen tähän. N.A.E on uusi, täysin vegaaninen brändi, jonka pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä. Mahtavaa! Kosteuttava dödö sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskuskukan uutetta. Tässä on aika mieto, mutta todella miellyttävä tuoksu. Teho tulee toki testattua vasta käytössä, mutta periaatteessa vaikuttaa tosi lupaavalta.

Saatavuus: hyvinvarustellut päivittäistavarakaupat ja tavaratalot, ovh. n. 4 e /50 ml

L'Oréal Paris Elvital Color-Vive Purple -hopeashampoo 

Vaaleahiuksisena mä oon aina todella kiinnostunut erilaisista hopeatuotteista, kuten joistain aiemmista postauksista on voinut päätelläkin. Tämä L’Oréalin uutuus neutralisoi hiusten keltaisia ja oransseja sävyjä samalla pesten hiukset. Tämä, kuten hopeatuotteet yleensä, on tarkoitettu lähinnä vaaleille hiuksille, mutta myös brunetet voivat käyttää tätä lämpimien sävyjen taittamiseen. Jos tämä on hyvä ja riittävän tehokas hopeashampoo, ihan loistavaa, sillä tämä on nimittäin moniin muihin merkkeihin verrattuna edullinen ja helposti saatavilla. Raportoin käyttökokemuksista myöhemmin!

Saatavuus: SokosStockmann, K-Citymarket, Prisma, Tokmanni ja Halpahalli. Ovh. n. 5,90 e/200 ml

Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups raikastava hiustenhoitolappu

Tämä uutuus on kaikkein hämmentävin ja mielenkiintoisin! Hiuslaput raikastavat hiukset ja hiuspohjan minttu- ja teepensasuutteen avulla. Yksittäispakattu hiustenhoitolappu on helppo pitää mukana vaikka laukussa tai taskussa. Tätä siis käytetään niinkin yksinkertaisesti, että avataan pakkaus ja hierotaan lappua hiuksiin sekä hiuspohjaan ja sen pitäisi raikastaa hiukset silmänräpäyksessä. En tiedä, tulisiko tällaisia oikeasti käytettyä sen kummemmin, mutta testaan tämän kyllä ihan mielenkiinnosta.

Saatavuus: Stockmann ja K-Citymarket, ovh. 9,90 e/8 kpl

Lisäksi boksissa oli Flower by Kenzo tuoksunäyte, joka on ihan miellyttävän tuoksuinen. Tykkäsin tästä Bette Boxista tosiaan huomattavasti enemmän kuin viime kertaisesta. Ainoastaan se jäi aavistuksen verran kaivelemaan, että tilasin juuri viikonloppuna hopeashampoon sekä primerin (niistä tulee myös postausta myöhemmin), ja paketti saapui vielä samana päivänä kuin tämä. Se nyt ei tietenkään ole Betteläisten vika, eipähän tarvitse hetkeen ostaa uusia 😀 Jään odottamaan mielenkiinnolla, mitä toukokuun koko kehon hemmottelua sisältävä Bette Box tuo tullessaan.

Mitä mieltä olet huhtikuun Bette Boxista? Löytyikö siitä sulle uusia tuotetuttavuuksia? Mistä tuotteesta tykkäät eniten?

0 kommenttia