Essence Glitter On Glitter Off -kynsilakka

Olisi ihanaa kimaltaa vaikka vuoden jokaisena päivänä ja omistaa glitterkynsilakkoja jokaisessa sateenkaaren värissä. Todellisuudessa glitterkynsilakan poistaminen kynsiltä on niin täyttä tuskaa, että käytän sitä noin kaksi kertaa vuodessa – yleensä uutena vuotena ja esim. synttäreiden aikaan. Kuulostaako tutulta? Onko glitterlakka sunkin vihollinen? Jatka lukemista niin siitä saattaa vihdoin tulla ystävä!

Satuin olemaan kuulolla noin viikko sitten, kun Nude-blogin Erika kehaisi Essencen uutta Glitter On Glitter Off -kynsilakkaa Instagramissa. Kiinnostuin lakasta heti, marssin kauppaan hakemaan omani, testasin, rakastuin ja nyt pääsen jakamaan tätä glittervallankumouksen ilosanomaa teillekin.

Erikoisen tästä Peel Off -kynsilakasta tekee se, että sitä ei tarvitse poistaa ollenkaan kynsilakanpoistoaineella eikä sen poistamisen kanssa tarvitse muutenkaan tuskailla. Lakka tekee kynnen päälle ikään kuin sellaisen kalvon, jonka pystyy halutessaan kuorimaan pois yhtenä ”laattana”. Kynsilakkaa suositellaan levittämään kaksi ohutta kerrosta. Kuivumisen jälkeen sen voi poistaa milloin vain.

Olin vähän epäileväinen tämän suhteen. Ensin epäilin sen pysyvyyttä ja sen jälkeen sitä, miten se lähtee kynneltä. Kumpikin epäilys oli ihan turha. Kynsilakka pysyi moooonta päivää siistinä lohkeilematta tai kulumatta ollenkaan. Silti poistamisen tullessa ajankohtaiseksi sen sai kirjaimellisesti kuorittua kynnen päältä. Onko helpompaa keinoa saada upeat kynnet vaikka yhdeksi illaksi ja seuraavana päivänä ottaa lakat pois? Tuskin!

Essencen meikkejä myy ainakin K-Citymarket sekä Tokmanni. Kuvissa näkyvä kynsilakka on sävyssä 05 Starlight Express, joka on perussävyltään vaaleahko liila mutta kimaltaa valossa sateenkaaren väreissä. Sävyvaihtoehtoja on yhteensä kuusi ja yhden pullon hinta on 3,09 e.

Onnistuinko puhumaan sut mukaan glittervallankumoukseen? Ootko jo ehtinyt testaamaan Peel Off -kynsilakkaa? Energistä viikonloppua!

0 kommenttia