Kuten jo tiedättekin, mä aloitin tällä viikolla pitkästä aikaa kokopäivätyön, jonka myötä monet asiat on suunniteltava etukäteen. Yksi niistä on ruoka. Etenkin tällä viikolla, kun kaikki aika on mennyt joko töissä, pakatessa, siivotessa tai muuttaessa, ei ruuanlaitto ole oikein siinä sivussa kiinnostanut. Niinpä Pinterest, Instagram ja jopa omat vanhat postaukset ovat olleet kovasti selauksen alla, kun olen yrittänyt keksiä helppoja ja nopeita lounasvaihtoehtoja. Tyypillinen lounas mulle on ruokaisa salaatti, jonka toki kasaa ihan parissa minuutissa, mutta sitäkään ei jaksa ihan joka päivä puputtaa.
Tonnikala-bagel on yksi mun ikisuosikeistani, mutta syön tonnikalaa niin paljon muutenkin, että halusin kokeilla välillä jotain muuta. Kaapista valmiiksi löytyneiden bagelien (Lidlistä) väliin eksyi siis tällä kertaa kanaa ja avokadoa. Juuri tätä helpommaksi ei ruuanlaitto voi enää muuttuakaan. Kirjaimellisesti vain muussaat kypsän avokadon, heität sekaan sopivan määrän kanaa (itse käytin vielä valmiiksi paistettuja fileesuikaleita) ja mausteita, sekoitat ja valmista on. Valmista tahnaa vain bagelin väliin (tai esim. leivän päälle, tortillaletun sisään tms.) ja vauhdilla ääntä kohti. Ihan superhyvää!
Mikä on sun helppo ja terveellinen arkiruokasuosikki tällä hetkellä? :)
Lisää ruokainspiraatiota löydät näistä postauksista:
Mikä ihmeen Buddha Bowl? Voiko sen syödä?
Mikä on sun helppo ja terveellinen arkiruokasuosikki tällä hetkellä? :)
Lisää ruokainspiraatiota löydät näistä postauksista:
Mikä ihmeen Buddha Bowl? Voiko sen syödä?
0 kommenttia
Kiva kun luit postauksen! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi. Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia. - Johanna