Viime hetken DIY joululahjat x 3

Vieläkö siellä askarruttaa, mitä antaisi joululahjaksi ystävälle, äidille, puolisolle tai kummitädille? Mulla on kolme helppoa ideaa, jotka syntyvät nopeasti ja vaivattomasti pienelläkin budjetilla!

Sisustajalle




Jos tiedät, että lahjan saaja nauttii erityisesti kotinsa sisustamisesta, kaunis taulu voisi olla hyvä idea lahjaksi. Älä turhaan osta kallista taulua kaupasta, sillä sellaisen tekee helposti itsekin. Lisäksi niin se on ainutlaatuinen lahja. Jos sinulla on valmiina jonkinlaiset kehykset (tai voit ostaa ne edullisesti vaikkapa kirpputorilta), tarvitsee sinun vain miettiä niihin sopiva sisältö. Mieti lahjan saajaa: pitääkö hän hillityistä väreistä, räikeistä kuvioista, tai sopisiko hänelle kenties joku omaperäinen tekstitaulu? Voit piirtää, maalata, tulostaa, leikata lehdistä... Mahdollisuuksia on rajattomasti.


Herkuttelijalle




Rakastan itse näitä piparikuusia! Viime vuonna mulla olikin tällaisia pari - ensin sisustuksellisena elementtinä ja lopuksi niitä sai vielä nakertaa, jos makeannälkä sattui iskemään. Tällaisen kuusen tekee helposti ja nopeasti, kun leikkaa vaikka pahvista erikokoisia tähtiä muotiksi. Sitten tarvitsee vain valmistaa piparitaikina (tai ostaa valmista...), muotoilla piparit muottien avulla taikinasta ja paistaa ne. Kasaamiseen tarvitset vain sokerimassaa, joka löytyy tarvittaessa myös kaupan hyllyltä. Valmista!


Hyvinvointia arvostavalle




Olen hehkuttanut itsetehtyjä kasvonaamioita joskus ennenkin, mutta en vain voi olla tekemättä niin taas! Nämä ovat niin edullisia ja käteviä, että ainakin omassa käytössä näitä on lähes viikottain. Jos tiedät lahjan saajan nauttivan erityisesti pienistä hemmotteluhetkistä arjen keskellä, voi itsetehty kasvonaamio kauniissa purkissa olla täydellinen valinta hänelle. Hyvän yleispätevän kasvonaamion saat luotua banaanista, hunajasta, kookosöljystä sekä kaurahiutaleista. Itse tykkään lisätä joukkoon myös ripauksen kanelia. Jos nämä ainesosat eivät kuulosta täydellisiltä omaan tarpeeseen, on netti pullollaan myös erilaisia reseptejä. Ei muuta kuin kokeilemaan!


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

0 kommenttia