Talvi-ihon pelastus - ja puhdistus

Tämä aamuksi ajastettu postaus oli jostain syystä kadonnut kuin tuhka tuuleen, joten se tulee poikkeuksellisesti näin ilta-aikaan.





Oon hehkuttanut misellivesiä ennenkin. Käytin pitkään Herbinan misellivettä, mutta näin talven tullen ihoani alkoi vaivaamaan jokavuotinen pintakuivuus. Pelkkä rasvaaminen ei tuntunut auttavan tarpeeksi, joten lähdin etsimään muita vaihtoehtoja. Törmäsin kaupassa tähän Garnierin miselliveteen, jossa on seassa puhdistavia öljyjä. Vesi ja öljy ovat pullossa päällekkäin, joten ne täytyy ravistaa sekaisin ennen käyttöä. Kuten muutkin Garnierin misellivedet, tämä poistaa meikin todella kätevästi ja tehokkaasti parilla pyyhkäisyllä. Sen lisäksi öljy jättää ihon todella pehmeäksi. Ihoa ei kiristä käytön jälkeen, eikä kasvoilleni ole ainakaan vielä ilmestynyt kovin kuivia kohtia.
Lisäksi tämä 400 ml pullo on varsin riittoisa, eikä uutta tarvitse ostaa kuukausiin. En ole PHMB-kohun jälkeen ollut kovin innostunut ostamaan sitä ainesosaa sisältäviä tuotteita, mutta tämä on paras tähän mennessä löytämäni tuote iholleni. Toistaiseksi oon ollut todella tyytyväinen. Hintaa tällä on n. 6-7 euroa.

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

0 kommenttia