Perjantaimietteitä

Me koristeltiin tänään huomisten häiden juhlapaikkaa yömyöhään asti, ja se alkoi jo näyttää ihan juhlakuntoiselta. Huomenna onkin vihdoin se suuri päivä! Voi olla, että musta ei kauheasti kuulu tänä viikonloppuna, sillä huomenna (kuten tänäänkin) olen menossa aamusta iltaan, ja voisin kuvitella olevani sunnuntaina aika väsynyt. Palaan asiaan viimeistään maanantaina, jolloin aloitan hääkuvien muokkaamisen muutenkin. Nyt kuitenkin pikaisesti ennen nukkumaanmenoa muutama jatka lauseita -tyyppinen ajatus.






En ymmärrä... miksi monet ihmiset ovat niin ilkeitä ja välinpitämättömiä toisiaan kohtaan.
Seuraavaksi ajattelin... lakata kynnet ja sen jälkeen mennä nukkumaan.
Viime aikoina... olen käyttänyt suurimman osan vapaa-ajastani häiden valmisteluun.
En osaa päättää... mikä haluaisin olla "isona". Sen tiedän, että haluaisin sen liittyvän jotenkin blogeihin, someen, valokuvaukseen tai markkinointiin.
Muistan ikuisesti... kun tapasin parhaan ystäväni yläasteen alussa.
Päivän paras juttu... oli varmaankin kaikki hääjutut ja yleisestikin tunne, että asiat edistyvät.
Noloa myöntää, mutta... söin juuri pari palaa pitsaa (kello tulee kohta yksi yöllä).
Viikko sitten... olin juuri tullut kotiin ystäväni polttareista.


Se on kamala tunne... kun ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toisaalta se on myös parasta.
Salainen taitoni on... selvittää ihmisistä asioita muutamalla klikkauksella.
Jos saisin yhden toiveen, se olisi... terveys. Ei se perinteinen "toivottavasti elän pitkään terveenä" vaan "toivottavasti taas pian tulee päivä, jolloin voin sanoa olevani terve".
Minulla on pakkomielle... todella moniin asioihin. Teen itse asiassa postauksen oudoista tavoistani pian, joten siitä lisää silloin!
Söin tänään... lounaaksi kuvassakin näkyviä lohibageleita.
Ärsyttävää on... kun tekisi mieli käydä nukkumaan, mutta jossain sarjassa on juuri jännä kohta. Tällä hetkellä katson HBO Nordicilta Girlsia.
Tekisi mieli... nukkua. Syödä jäätelöä. Lähteä maailmanympärimatkalle. Käydä jollain kivalla keikalla. Ottaa paljon valokuvia. Se ainakin tulee toteutumaan huomenna.
Minusta on söpöä... kun meidän pieni kissanpentu leikkii isomman kissan kanssa. Usein se tosin menee turhan rajuksi vanhemmalle kissalle.
Olenko ainoa, joka on sitä mieltä... että iltaisin/öisin on paljon luovempi olo ja helppo saada aikaan asioita.

Näiden lauseiden myötä toivotan teille kaikille hyvää yötä ja mahtavaa viikonloppua. Palataan joko sunnuntaina tai maanantaina.

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

0 kommenttia