Pikkujoulukynnet




Viime viikkoina on tapahtunut kaikenlaista jännää. Muista jutuista en taida vielä kuuluttaa sen kummemmin täällä blogissa, mutta yksi asia mun on jaettava teidän kanssanne. Sain tiistaina kuulla että mut on hyväksytty opiskelemaan, joten vuodenvaihteen jälkeen voin jättää hyvästit tälle pitkälle sairaslomalle! Ihana tunne, kun elämä alkaa pitkän sairastelun jälkeen taas rullaamaan johonkin suuntaan. Tänään sain hoidettua työasiat kuntoon ja lääkärikäynnitkin jäivät tältä erää tähän. Hommasin myös uuden passin, sillä meillä on aikomuksena piipahtaa Tallinnassa reilun viikon päästä. Mikäpä olisi parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin se, että kaikki keskeneräiset asiat on hoidettu - ja kaiken lisäksi huomenna odottaa pikkujoulut! Niinpä taitelin itselleni eilen pikkujoulukynnet.




Glitter ja kimallus ovat nyt selkeästi mun mieleen tällä hetkellä, niinpä kynsiinkin päätyi glitterhippuja. Sen jälkeen kun voitin nämä Yves Rocherin palkintokynsilakat, en oo tainnut käyttää kynsiini juurikaan muita lakkoja. Näissä on sellainen sopivan leveä suti, jolla koko kynnen saa lakattua helposti kerralla. Lakka on riittoisaa, peittävää ja levittyy kuin unelma. Se myös kestää kynsissä pitkään. Sain näitä tosiaan sen 48 kappaletta - josta muutaman lahjoitin ystävälleni - joten värivaihtoehtoja riittää. Tällä kertaa kynsiin eksyi pohjalle sävy 106 Cerise nacrée, joka on hieman helmiäishohtoinen ruosteeseen taittava punainen. Päälle levitin hopeanhohtoista glitterlakkaa, sävy nro 93 Argent pailleté. Nimettömien kynnet jätin vaihtelun vuoksi päällystämättä.

Nämä jos mitkä on jouluiset kynnet! P.S. Innostuin keskiviikkona ja vein pikkujoululookin astetta pidemmälle - tein nimittäin hiuksilleni jotain mitä en ole koskaan ennen tehnyt. Oon todella innoissani, mutta en paljasta vielä enempää. Tästä tulossa lisää lähipäivinä kuvien kera!

0 kommenttia