And so the summer is gone

Nyt se kesä sitten on ohi. Jopa mun, joka viimeiseen aurinkoiseen päivään asti haluaa pitää yllä illuusiota, että vielä on kesää jäljellä, on myönnettävä että sieltä se syksy saapuu. Ei se mua niin kauheasti edes haittaa, mutta eniten harmittaa koko ajan kutistuva valon määrä. Kohta eletään taas suurin osa ajasta pimeydessä. Mutta onneksi silloin voi aina muistella kauniita ja aurinkoisia kesäpäiviä ja suunnitella tulevaa kesää.

En tarkoituksella tehnyt kesän alussa monessa blogissa nähtyä bucket listia, koska en halunnut luoda kesälleni mitään ylimääräisiä paineita. Olin päättänyt pitää hauskaa ja nauttia kesästä ilman sen suurempia suunnitelmia. Tämä toteutuikin aika mainiosti, joten nyt - syyskuun ensimmäisenä - teen vähän niin kuin nurinkurisena bucket listina yhteenvedon siitä, mitä kaikkea mun kesään 2015 mahtui.




Vietä aikaa rannalla
Tätä tein enimmäkseen loppukesän viilenevissä illoissa, jolloin rannalle sai jo kerrospukeutua, mutta upeiden auringonlaskujen näkeminen oli kyllä sen arvoista.

Lenkkeile päivittäin
Lenkkeily on ikävä kyllä taas loppukesää kohden jäänyt lähes kokonaan, ihan huonon terveydentilan takia. Onneksi kuitenkin toisinaan oon päässyt korvaamaan sen esim. jalkapallolla, trampoliinilla pomppimisella sekä marjametsällä pyörimisellä. Kyllä tästä vielä noustaan!

Syö monipuolisesti
Tämäkin on jäänyt jo lähes kuukauden kestävän ruokahaluttomuuden vuoksi. Alkukesästä tein kuitenkin kiitettävästi erilaisia salaatteja ja nautin paljon vihreitä vihanneksia sekä hedelmiä. Yhdessä vaiheessa suurta herkkua oli granaattiomena. 




Käy paljon keikoilla, nauti hyvästä musiikista
Käytiin muutamilla keikoilla, kesän kohokohta oli ehdottomasti AC/DC:n jättikonsertti. Musiikkia tuli muutenkin kuunneltua lähes koko ajan. Festarit ei toteutuneet tänäkään vuonna, ehkä sitten ensi kesänä!

Nauti Suomen kesän marjatarjonnasta
Söin herneitä valehtelematta kymmeniä litroja, mutta myös mansikoita ostin useampaan kertaan. Mansikkakakku jäi ikävä kyllä toteuttamatta, mutta joku päivä sitten. Kotikotona olen napsinut pensaista puna- ja mustaherukoita sekä karviaisia, ja ollaan useampaan kertaan kerätty vadelmia.

Valvo aamuun asti hyvässä seurassa
Tätä tuli tehtyä lukemattomia kertoja, kuten myös tanssittua pikkutunneille asti. Oon onnellinen kavereista, joita oon saanut ympärilleni. En tavannut niin monia uusia ihmisiä kuin olisin toivonut, mutta onneksi tässä on loppuelämä aikaa saada uusia tuttavuuksia.




Ota aikaa itsellesi - opettele olemaan onnellinen yksin
Yritän päivä päivältä nauttia enemmän sinkkuudesta ja oppia olemaan kadehtimatta kavereiden parisuhteita. En aina onnistu siinä, mutta oon jo päässyt aika pitkälle tässä hankkeessa. Osittain tähän liittyen, sain myös lähes viiden vuoden hiljaiselon jälkeen sovittua rikkoutuneet välit ihmisen kanssa, joka oli joskus mulle elämäni tärkein. Se oli yllättävää mutta toi levollisen tunteen.

Ota paljon valokuvia
Tämä on iso osa mun elämää ympäri vuoden - joten tottakai kesältäkin kertyi ihan kivanlainen kuvasaldo. Rakas iPhoneni irtisanoi itsensä viime viikolla ja olen aivan hukassa ilman sen loistavaa kameraa. Toivottavasti löydämme toisemme taas ennemmin tai myöhemmin!

Opettele käyttämään värejä
Musta on ollut jo vuosia ja tulee luultavasti aina olemaan mun lempiväri. Tänä kesänä pukeuduin kuitenkin monesti muihinkin väreihin ja alan jo tuntea oloani kotoisammaksi esim. turkoosin tai poltetun oranssin lähettyvillä.




Käy huvipuistossa ja mene maailmanpyörään
Vietiin sukulaislapset loppukesästä Tykkimäelle ja kylläpä olikin kiva päivä! Maailmanpyörään pääsin viime viikonloppuna yötivolissa (siitä tulossa pian postausta).

Harjoittele leipomista
Tämä jäi suht vähiin kesän aikana, mutta tuli tehtyä ainakin pannareita useampaan otteeseen - ja tietysti äidin synttärikakku. Ensi kuussa olisi taas perheessä synttärit tiedossa, ehkä leivon silloin taas. 

Muista nauttia elämästä, älä stressaa liikaa
Yritän muistuttaa itseäni tasaisin väliajoin, että elämässä on paljon kauniita asioita joista on syytä olla onnellinen. Menneen kesän aikaan ei elämä kuitenkaan ihan huoletonta ollut ja kamppailenkin koko ajan mm. terveysasioiden kanssa. Nautin silti kaiken kaikkiaan tästä kesästä todella paljon. Kiitos kaikille teille, jotka olitte osallisia siinä - teitte kesästäni mainion!

0 kommenttia